Postanite dio Pop-Rock Mreže

Zvuci gitare, bubnjeva i strasti sada mogu postati glasniji nego ikad prije jer Mreža za izgradnju mira poziva sve pop-rock škole širom Bosne i Hercegovine da se pridruže stvaranju Pop-Rock Mreže: mreže koja spaja ljubitelje muzike i mira u jednu moćnu zajednicu.

Okupljamo entuzijaste, udruženja i pojedince koji dijele strast prema muzici i istinskoj želji za izgradnjom mira. Kroz ovu mrežu, osnažit ćemo vašu umjetnost, otvoriti nova vrata za izlaganje vašeg talenta i na inovativan način širiti naše zajedničke vrijednosti mira.

Ako želite biti dio ove inspirativne inicijative, javite nam se na e-mail rock-mreza@mreza-mira.net.

Mreža za izgradnju mira je osnovana 2010. godine na inicijativu mirotvorki i mirotvoraca koji su odlučili ujediniti svoje snage na promociji pitanja izgradnje mira u Bosni i Hercegovini. Mreža je vodeća koalicija organizacija civilnog društva koja okuplja preko 250 članica širom Bosne i Hercegovine (BiH). Mreža pokreće, jača i povezuje mirovne inicijative i aktivnosti u BiH i regionu.

Naša vizija je stabilno društvo u kojem se ljudi međusobno poštuju i vjeruju jedni drugima gradeći zajedno trajan mir u BiH i regionu. Više o Mreži za izgradnju mira saznajte na: www.mreza-mira.net

Izvor: mreza-mira.net