Postani dio tima koji pravi promjene: Prijavi se za članstvo u Odboru Omladinske banke

Ako imaš između 17 i 30 godina, želiš da stekneš vrijedno iskustvo i ujedno učiniš nešto dobro za svoju zajednicu, na pravom si mjestu! Omladinska banka traži nove članove i članice za svoj Odbor, zato se prijavi do 20.11.2023. u 14h.

Kroz naš program, koji traje već 15 godina, omogućavamo mladima da budu aktivni u razvoju svoje zajednice i to kroz: 

  • upravljanje fondom za projekte i mikrobiznise namijenjene mladima u tvojoj zajednici;
  • smišljanje i realizaciju projekata od društvenog značaja;
  • mentorisanje timova, koje čine mladi poput tebe – željni pozitivne promjene u svom okruženju i ličnog razvoja;
  • promociju uspješnih mladih koji su uzori drugima.

Pored ovih stavki, imaćeš i druge benefite, besplatne obuke, radionice i cijeli jedan ekosistem kao podršku. Da stvoriš bolju sliku o tome kako izgleda biti dio naše porodice, pitali smo neke od naših članica da podijele šta za njih znači biti dio Odbora, šta bi tebi poručile, kao i neke anegdote! 👇

https://www.tiktok.com/embed/v2/7288686459849166086?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Flonac.pro%2Fbs%2Fpostani-dio-tima-koji-pravi-promjene-prijavi-se-za-clanstvo-u-odboru-omladinske-banke

Kao što vidiš, članstvo u Odboru ti ne donosi samo stavku u CV-u, već čitav spektar vještina, znanja, iskustava, poznanstava… Želimo da te poguramo u tvojoj karijeri, ali i da te osnažimo i pokažemo ti kako čineći dobro za svoju zajednicu činiš dobro i za sebe! 

https://giphy.com/embed/L4fB9di7ekn3F5PXaW

Okruži se ekspertima i eksperticama, kao i velikim brojem mladih koji, poput tebe, žele da se osjete korisno i da budu dio promjene i unapređenja našeg društva!

Iako smo se trudili da ti dočaramo kako izgleda biti dio Odbora Omladinske banke, ipak ćeš to najbolje razumjeti ako iz prve ruke iskusiš naše aktivnosti, okupljanja, zajedničko učenje, bodrenje i razmjenu ideja i kontakata.

Ako želiš postati društveni lider ili liderka, biti dio nečeg velikog, stvarati promjene i imati hrpu zabave dok to radiš, sada je pravo vrijeme da nam se pridružiš! 🌟

Zato umjesto da se poistovjetiš sa ovim gifom

https://giphy.com/embed/3o6gbenQcUjEGTaNfW

uradi brzi skrol do vrha stranice, klikni na PRIJAVI SE OVDJE, popuni i pošalji svoju prijavu do 20.11.2023. u 14h!

https://giphy.com/embed/3ohzdSZlEILzYhemSQ

Poziv je otvoren u 32 Omladinske banakeBihać, Bileća, Bosanska Krupa, Bosanski Petrovac, Breza, Brod, Cazin, Čelinac, Derventa, Doboj Jug, Goražde, Istočna Ilidža, Jezero, Lopare, Mostar, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Novi Grad, Novo Goražde, Odžak, Petrovo, Prnjavor,  Rudo, Šamac, Tešanj, Travnik, Usora, Vareš, Zavidovići, Zenica, Žepče, Živinice.

Sretno i družimo se uskoro! 🍀🤗 

Izvor: lonac.pro