Počeo je zimski upisni rok u Helen Doron školi Mostar

U Helen Doron školi u Mostaru traži se mjesto više jer je broj dostupnih mjesta ograničen.

Devet punih godina učenici u Helen Doron školi u Mostaru uče engleski po posebnoj metodi po kojoj je ta škola poznata u svijetu. Od najranijih dana, mali Mostarci se u ovoj školi upoznaju s jezikom, oni nešto stariji učenici usavršavaju svoj jezik, a sve to kroz zabavu i dok stvaraju lijepe uspomene. U proteklom razdoblju Helen Doron franšiza je osvojila Global Franchise Award u kategoriji The Global Mentorship Award. Osim toga, Helen Doron Educational Group nagrađena je najkorisnijim korporativnim odgovorom (Most Valuable Corporate Response) za pružanje globalne podrške tijekom pandemije COVID -a, kao i nagradom za najbolju dječju franšizu za djecu i obrazovanje. Uz sve to Helen Doron Educational Group osvaja i nagradu Stevie za žene u poslovanju. Nagrade Stevie su prepoznate kao svjetske vodeće poslovne nagrade. Dobitnici nagrada određeni su bodovanjem više od 160 poslovnih profesionalaca širom svijeta. Ovo je velika čast za cijelu Helen Doron franšiznu mrežu. Biti dio ovako uspješne franšize znači imati podršku u edukaciji, savjetovanju i rastu škole. Profesorice Helen Doron škole u Mostaru ukupno su prošle više od 150 dana edukacija. Konstantne edukacije su nužne kako bi profesorice imale licencu za predavanje po Helen Doron metodi.

Posebna edukacija profesorica, materijali za rad koji su isti u cijelom svijetu, posebne edukativne aplikacije koje prate nastavni sadržaj, te metodologija koja se razvija više od 35 godina, sve je to recept za uspjeh svakog pojedinog učenika. Jedan sat u ovoj školi prepun je aktivnosti, pokreta, mentalnih izazova i bezuvjetne podrške profesorica, kako bi učenici mogli ostvariti svoj puni potencijal. Učenje se odvija u malim grupama (4-8 učenika), a kroz mnoštvo različitih programa djeca i tinejdžeri imaju priliku pokazati svoju osobnost i steći samopouzdanje u aktivnom korištenju jezika.

U Helen Doron školi u Mostaru zbog svega ovoga se često traži mjesto više, a na svakom upisnom roku sve je veći broj prijavljene djece. Ovdje uče djeca od dvije pa sve do 16 godina, a upisi se odvijaju dva puta godišnje, u zimskom i ljetnom upisnom roku. Zimski upisni rok je u tijeku, a ako želite prijaviti i vaše dijete za besplatan ogledni sat, to možete učiniti pozivom na broj 063 916 000 ili porukom u inbox Instagram ili Facebook stranice. Ukoliko želite saznati zašto je Helen Doron svjetski lider u učenju engleskog jezika pozivamo vas da dođete na besplatne ogledne sate. Besplatni ogledni sati izvrsna su prilika da roditelji i djeca vide kako izgleda učenje po Helen Doron metodologiji te dobiju odgovore na sva pitanja i dvojbe. Upisi i ogledni sati traju do kraja veljače.

Izvor: bljesak.info