[Plus Ultra] Besplatan IT trening za mlade – Node.js

📢 Udruženje Plus Ultra ti nudi jedinstvenu priliku da usvojiš znanja iz osnova Node.js, što može biti odlična odskočna daska za tvoje sljedeće poduhvate u svijetu web developmenta!

Odabrani učesnici Node.js treninga će imati priliku da potpuno besplatno pohađaju 18h interaktivne edukacije i to u sljedećim terminima:

👉uvodna online sesija – 17. august (četvrtak) od 19:30 – 21:30;

👉vikend 19. i 20. august uživo u Sarajevu (oba dana od 09:00 – 17:00);

Trening se održava u Sarajevu, te organizator nije u mogućnosti da pokrije putne troškove i smještaj za učesnike izvan Kantona Sarajevo. Pored toga, od učesnika se očekuje da tokom edukacije koriste vlastiti laptop.

⭐Za učešće je potrebno predznanje iz osnova Javascripta i REST metoda (GET, POST, PUT, PATCH, DELETE).

Predavač je iskusan programer sa višegodišnjim iskustvom rada u IT sektoru 🧑‍💻

⏳Rok za prijavu je 13.8.2023. do 16:00. Odabrani polaznici će biti obaviješteni 15.8.2023. do kraja dana putem maila.

Prijavi se putem forme na ovom linku i pridruži nam se u izvrsnoj atmosferi i produktivnom radu.

Ovaj trening se realizuje u sklopu projekta “Empowering future workforce and leaders of IT industry in BiH” kojeg implementira član našeg udruženja. Cilj projekta jeste kreirati prilike za usvajanje znanja iz oblasti IT-a koja su tražena na tržištu rada. Projekat je finansiran grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State) kroz BOLD program malih grantova. Hvala @usembassybih na podršci koju pružate aktivnim mladim ljudima!

Izvor: lonac.pro