Paketi za pacijente onkološke klinike KCUS

Povodom 04. februara, Svetskog dana borbe protiv raka, zaposleni Addiko banke posjetili su Onkološku kliniku Kliničkog centra u Sarajevu i uručili higijenske pakete pacijentima.

Pakete, koji su podeljeni u okviru akcije “Jedna paketić za jedan osmijeh”, koju već devetu godinu sprovode zaposleni Addiko banke u Bosni i Hercegovini, dobilo je svih 59 ležećih pacijenata na ovoj klinici.

Zaposleni u banci su nešto ranije podelili oko 300 paketića deci pacijentima u bolnicama u Mostaru, Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Banja Luci, kao i djeci korisnicima socijalnih centara u Gračanici, Tesliću, Čapljini i Bijeljini.

Related Posts

​​Čapljinski karneval vratio sjaj, glamur i veselje na ulice grada nakon dvogodišnje pandemijske pauze.

Više tisuća posjetitelja oduševljeno sudionicima i dvodnevnim programom. Nakon održanog četvrtog po redu dječjeg karnevala u petak 12.8., u subotu 13.8. je upriličen 23. Međunarodni ljetni karnevala Čapljina 2022. U subotu je program započeo karneval partyjem na gradskom kupalištu “Jaz” a onda je uslijedio prijem karnevalskih skupina u salonu gradske uprave u Čapljini gdje su domaće i […]

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]