Ovomjesečni Humanitarni bazar Udruženja Pomozi.ba biće održan u subotu, 17. decembra

(Sarajevo, 16. decembar 2022.) Udruženje Pomozi.ba u subotu, 17. decembra organizuje Humanitarni bazar na kojem svi posjetioci mogu kupiti raznovrsne nove i polovne stvari po simboličnim cijenama, a kupovinom pomažu ljude u potrebi.

Na bazaru se također mogu i donirati dobro očuvane stvari, kao što su kućne potrepštine, knjige, odjeća, obuća, a koje će biti iskorištene za prodaju na narednim bazarima. Na taj način od stvari koje stoje i često smetaju može se napraviti nešto korisno i pomoći onima kojima je pomoć najviše potrebna.

I ovaj put vrijedni volonteri Pomozi.ba organizacije pomogli su u pripremi ovomjesečnog Humanitarnog bazara, a pomagaće i za vrijeme održavanja istog.

Sva sredstva prikupljena na ovaj način biće usmjerena ka socijalno ugroženim kategorijama stanovništva.

Humanitarni bazar biće održan na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8 u Sarajevu, a radno vrijeme je od 10h do 17h.

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]