Ovo su dobitnice i dobitnici nagrade DOBRO za filantropiju u 2020. godini

Nagradu DOBRO za filantropiju dodjeljujemo od 2008. godine s namjerom da istaknemo i prepoznamo osobe i kompanije koje svojim radom i finansijskom podrškom značajno doprinose razvoju zajednica.

Ove godine proglašavamo dobitnice i dobitnike nagrade uz fizičku distancu, ali s jednakim žarom da promoviramo solidarnost i dobročinstvo.

Odluku o ovogodišnjim pobjednicama i pobjednicima je donijela nezavisna komisija sastavljena od šest članica i članova. Eddie Čustović, Emir KurtićErol MujanovićJasna JašarevićKemo Sarač i Naida Krupalija su imali izazovan zadatak da ocijene 63 nominacije koje su ušle u uži krug komisije.

Kriteriji su bili jednaki za sve i poznati svima još od objave poziva.  U videu koji smo pripremili pogledajte ko su dobitnice i dobitnici nagrada u svim kategorijama, ali i kojih pet nominacija u svakoj od kategorija nagrade je komisija najbolje ocijenila. 

Pred vama je 17 minuta posvećenih dobročinstvu i solidarnosti. Nadamo se da ćete u njima uživati, ali i dijeliti #DOBAR glas o sjajnim kompanijama i osobama koje su ovu i prošlu godinu učinile boljim.

Nadamo se da vas je video inspirisao i pokazao da s ovim sjajnim ljudima i kompanijama možemo očekivati puno DOBROg u narednoj godini. Još jednom im čestitamo!

Uskoro ćemo o njima više pisati u našoj lonac.pro zajednici.

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]