Otvorene prijave za YouthSpeak Forum 2024: Pridružite se najvećoj platformi za mlade u BiH!

Organiziran od strane najveće svjetske omladinske organizacije AIESEC, YouthSpeak Forum predstavlja globalni događaj koji služi kao glavna i najveća nacionalna platforma za mlade, pružajući prostor za networking, razmjenu mišljenja i osiguravanje da se njihov glas čuje. Ovaj forum, prisutan u više od 104 države, fokusiran je na upoznavanje mladih s UN-ovim ciljevima održivog razvoja te ima za cilj približiti mlade tržištu rada i stvoriti prilike za njihov profesionalni i lični razvoj. Ovogodišnji YouthSpeak Forum temelji se na tri ključna cilja održivog razvoja: “Rodna ravnopravnost” (Gender Equality), “Dostojanstven rad i ekonomski rast” (Decent Work and Economic Growth), sa primarnim fokusom na “Partnerstvom do ciljeva” (Partnerships for the Goals).

Kao dugogodišnja platforma za mlade, YouthSpeak Forum nastavlja da inspiriše i podržava mlade generacije u ostvarivanju njihovog punog potencijala, dok istovremeno pruža prostor da se njihov glas čuje i cijeni. Kroz keynote sesije, panel diskusije i slične radionice imat ćeš priliku čuti nevjerovatne govornike i govornice kao što su Marko VuletićIrma Bejdić i mnogi drugi koji će podijeliti svoje inspirativne priče i iskustva.

Jedna od najuzbudljivijih aktivnosti je YouthSpeak Fair na kojem ćeš imati priliku istražiti širok spektar brendiranih i personaliziranih štandova partnera i prijatelja AIESEC-a u BiH. Osim što će biti puni zanimljivih informacija, ovi štandovi će također promicati različite ciljeve održivog razvoja. Ovo je prilika za mlade da se informišu, postavljaju pitanja i možda čak pronađu inspiraciju za svoje buduće projekte ili karijere.

Prijave za YouthSpeak Forum 2024 su otvorene! Ne propusti priliku da budeš dio najvećeg događaja za mlade u Bosni i Hercegovini. Pridruži nam se 29. juna 2024. godine u Sarajevu i postani dio globalnog pokreta za pozitivne promjene.

Prijavi se danas i osiguraj svoje mjesto na YouthSpeak Forumu 2024! Ulaz je besplatan.

Izvor: rolify.com