[OMLADINSKA BANKA] Prijavi se za članstvo u Odboru Omladinske banke i unaprijedi svoju zajednicu!

U okviru programa Omladinske banke objavljen je poziv za nove članove i članice Odbora.

Na poziv se mogu prijaviti mladi od 17 do 30 godina, koji imaju želju i volju da posvete svoje vrijeme aktivnostima programa. Program omogućava mladim ljudima da uzmu aktivno učešće u razvoju svoje zajednice kroz:

  • Pisanje i realizaciju projekata društvenog značaja;
  • Učešća u raspodjeli fondova;
  • Pokretanju vlastitog biznisa.

Poziv je otvoren do 18.12.2022. godine (do 23.59h) u ovih 29 Omladinskih banaka: Bileća, Bosanska Krupa, Breza, Brod, Cazin, Derventa, Doboj Istok, Doboj Jug, Goražde, Gračanica, Gradiška, Istočna Ilidža, Jezero, Laktaši, Lopare, Ljubinje, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Novo Goražde, Odžak, Petrovo, Rudo, Šamac, Teslić, Usora, Vareš, Zavidovići, Žepče, Živinice.

Ukoliko još uvijek nisi, registruj se u loncu i zatim klikni na PRIJAVI SE OVDJE

*Napomena: Ukoliko imaš bilo kakvih tehničkih problema, javi se našoj tehničkoj podršci. Ovdje možeš da pogledaš Kako da prijaviš bag u loncu?  

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]