Nove poslovne ponude inostranih firmi za saradnju sa firmama iz BiH

– Usluge EEN mreže su provjerene, brze i besplatne-

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao koordinator Evropske preduzetničke mreže (EEN) u Federaciji Bosne i Hercegovine, u saradnji sa partnerima iz konzorcija (Sarajevska regionalna razvojna agencija, Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, INTERA Tehnološki Park, Mostar, BIT Centar, Tuzla, Razvojna agencija Unskosanskog kantona, Bihać i Zenička razvojna agencija, Zenica), obavještava poslovnu zajednicu da je EEN FBiH objavio nove ponude inostranih firmi iz baze EEN mreže koje traže poslovne partnere u Bosni i Hercegovini.

Sve ponude koje su prezentirane iz baze poslovne saradnje EEN mreže su odabrane po kriterijima koji su prihvatljivi za izvozno orijentirane kompanije iz Bosne i Hercegovine, odnosno Federacije Bosne i Hercegovine, što znači da se uzimaju u obzir uglavnom one poslovne ponude (profili) koje povećavaju izvozni kapacitet malih i srednjih preduzeća iz Bosnei Hercegovine.

Poslovne ponude su dostupne na linku: https://een.ba/bs/ponude/poslovne-ponude.

Ako želite stupiti u kontakt s preduzećima čije ponude su objavljene ili ako želite da se ponuda/ profil Vašeg preduzeća nađe u bazi podataka EEN mreže, kontaktirajte nas putem emaila koji je naveden na svakoj ponudi/profilu.

Procedura je vrlo jednostavna:

– Ispunite obrazac/ profil za poslovnu/ istraživačku/ tehnološku saradnju;

– Ponuda/ profil Vašeg preduzeća se unosi u EEN bazu podataka;

– Vaš ponuda/ profil se dalje objavljuje u poslovnim magazinima/internet stranicama EEN centara/ kontakt tačaka u zemljama u kojima tražite poslovnog partnera.

Ostale ponude možete pogledati u bazi Evropske preduzetničke mreže na linku: https://een.ec.europa.eu/partners

komorabih.ba

Related Posts

Proslavljen Međunarodni dan volontera

Odlična atmosfera i energija uz bezvremenske hitove i autorske pjesme karizmatičnog Amela Ćurića sinoć u St. James Irish Pubu povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera. Svirku i druženje je u znak zahvalnosti svojim volonterkama i volonterima organizovala Fondacija tuzlanske zajednice uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona. Svim volonterkama i volonterima tim Fondacije tuzlanske […]

[OMLADINSKA BANKA] Prijavi se za članstvo u Odboru Omladinske banke i unaprijedi svoju zajednicu!

U okviru programa Omladinske banke objavljen je poziv za nove članove i članice Odbora. Prije nego što počneš sa popunjavam prijave, moraš se ulogovati. Ukoliko još uvijek nisi, registruj se u loncu i zatim klikni na PRIJAVI SE OVDJE.  Na poziv se mogu prijaviti mladi od 17 do 30 godina, koji imaju želju i volju da posvete svoje vrijeme aktivnostima[…]