Nikola Rokvić skupio sredstva za dječju onkologiju

Nikola Rokvić već 24 dana pješači do Grčke, do Egine, što predstavlja misiju u sklopu njegove fondacije “Porodica”, a njegov prvi cilj jeste obnova Odjeljenja dječje onkologije, prenose Nezavisne.

Pjevač je podijelio lijepe vijesti i otkrio da je skupljen potreban novac za ovu ustanovu, ali on tu ne planira da stane.

Ljudi, uspjeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smijemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sljedeći cilj je prikupljanje novca za dječiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svjetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i njegujete kao nešto najvrijednije“, poručili su Bojana i Nikola danas, na Međunarodni dan porodice, na društvenoj mreži Instagram.

Tim povodom Bojana se danas uživo uključila u emsiju televizije Prva, “150 minuta”.

Prikupljena su sredstva za dječiju onkologiju, kupuju se aparati i renovira se dio terase. Došli smo do cilja, prije cilja. Nikola je presretan, jako smo srećni i zahvalni i ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima koji su učestvovali, pojedincima, kompanijama, svima onima koji su nam omogućili da tako brzo dođemo do tog cilja“, rekla je Bojana.

Ono što bih napomenula i što je važno jeste da tu nije kraj, ovo je samo početak. Sredstva koja se dalje prikupljaju će ići Dječijoj onkologiji u Nišu, a nadamo se da će biti i novih ciljeva i sredstava“, potvrdila je Bojana Barović.

Izvor: dnevni.ba