Nagradna igra: Osvoji kotizaciju koju ti poklanjaju Jana i Youth Business Camp Adria Sarajevo

Imaš od 15 do 19? Zanime te poduzetništvo? Govoriš engleski? Želiš učiti od najboljih, družiti se i provesti sjajne dvije ljetne sedmice? Ne propustite priliku!

U Sarajevu će se od 27. juna do 08. jula održati prvi Youth Business Camp Adria – Sarajevo namijenjen mladima uzrasta od 15 do 19 godina.

Jedna od kompanija koja je prepoznala kvalitet ovog projekta koji, između ostalog, želi da razvija i poduzetnički duh kod mladih u BiH, ali i da ih nauči mnoge poslovne vještine je i brend Jana. Jana će ujedno biti i zvanična voda Kampa.

Tokom dvije sedmice polaznici i polaznice će slušati 20 predavanja na engleskom jeziku, raditi s mentorima i mentorkama, te će posjetiti uspješne kompanije i vidjeti kako business funkcionira iza scene.

Kamp je nastao po franšiznom modelu i certificiran je od strane World Innovation and Change Management Institute iz Ženeve.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da popuniš formu koja se nalazi ispod i odgovoriš tačno na 5 pitanja. Izvlačenje će biti u petak, 24. juna, u 12h na lonac.pro Facebook stranici!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfp8TRGSxZUIFYdppWvOq97zx573MsYkn4h_OkumsmohFHscw/viewform?embedded=true

Izvor: lonac.pro

Related Posts

U Janji na vakufskoj parceli proizvedeno 47 tona pšenice

Medžlis Islamske zajednice Janja od 2014. godine realizuje projekt unapređenja vakufske imovine s ciljem da se na toj imovini zasiju poljoprivredne kulture. Ovih dana je završena žetva pšenice na vakufskim parcelama, a ovogodišnji prinos iznosi 47 tona. Hafiz Omer-ef. Camić, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Janja, kazao je za Fenu da je taj projekt jedan od dokaza […]

Gradski prevoz u Banja Luci neće biti obustavljen

On je dodao da je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković obećao da će potpisati subvencije. Mijić je naglasio da su za sada dogovorene subvencije za sedmi mjesec, te napomenuo da prevoznici ne odustaju od svojih zahtjeva, a to je da se subencioniše dio nerentabilnih gradskih linija, kao i prigradski saobraćaj. Prema Mijićevim riječima, prema aktuelnom cjenovniku, mjesečna[…]