Mozzartovi humanitarni tiketi donijeli donacije udruženjima širom BiH

Plemeniti igrači u tradicionalnoj akciji kompanije Mozzart, “Humanitarni tiket u podne”, u proteklom periodu obradovali su brojna udruženja širom naše zemlje. Vještim tipovanjem, uz ulog iz Mozzarta, osvojili su dobitke koje su proslijedili u humanitarne svrhe u Kozarskoj Dubici, Zenici, Banjoj Luci i Bileći.

Za Dubičane je tipovao filmski producent Marko Paljić i time, po drugi put, obradovao više od 100 članova Udruženja dijabetičara “Lotus”.

“Donaciju smo usmjerili na kvalitetnije opremanje prostorija za rad sa članovima koji će na jednom mjestu imati sve što je potrebno za što lakši život sa dijabetesom. Prva donacija nas je obradovala, a druga nam mnogo znači zbog podrške u kontinuitetu jer je malo kompanija koje pomažu na ovaj način”, poručuje Rade Kresac, predsjednik UG “Lotus” Kozarska Dubica.

Lotus Kozarska Dubica

Lotus Kozarska Dubica

Plemeniti listić nogometnog trenera Miladina Miladinovića iznenadio je članove Udruženja “Hrabro srce” iz Zenice koje se bavi zbrinjavanjem socijalno ugroženih, djece bez roditelja, starijih lica, te posredovanjem u liječenju.

“Donacija nam je došla u pravi čas za kupovinu paketa za socijalno ugrožene. Pomoć iz Mozzarta nam je zaista velika finansijska injekcija i poruka da postoje kompanije koje su društveno odgovorne i voljne da nam pomognu”, poručuje Adnan Telelović, predsjednik UG “Hrabro srce” Zenica.

Hrabro srce Zenica

Hrabro srce Zenica

Humanitarni tiket, koji je odigrao Milan Ćulum, šef struke Sinđelića, po drugi put je izmamio osmjehe na licima više od 900 članova banjalučkog Udruženja porodica sa četvoro i više djece.

“Novac smo iskoristili da obiđemo i pružimo podršku porodicama kojima je bila potrebna pomoć. Srećni smo što nas je Mozzart obradovao po drugi put jer svaka podrška porodici za nas je značajna”, poručuje Jovan Radovanović, predsjednik ovog Udruženja.

Udruženje u Banjoj Luci

Udruženje u Banjoj Luci

Značajna podrška stigla je na još jednu banjalučku adresu. Za preko 200 članova Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” tipovao je nogometaš Noe i jermenske reprezentacije Ognjen Čančarević.

“Veoma je lijepo kada nam se neko samoinicijativno javi i pruži podršku pa smatramo da bi trebalo da se i drugi ugledaju na društvenu odgovornost kompanije Mozzart”, kaže predsjednik Udruženja “Iskra”, Milan Berić.

Mozzartov

Mozzartov “Humanitarni tiket u podne”

Sličnu poruku imaju i članice bilećkog Udruženja žena oboljelih od raka dojke “Sveta Petka”. Njima je donacija iz Mozzarta stigla zahvaljujući dobitnom tiketu fudbalskog trenera Igora Spasića.

“Zaista smo ganute ovim plemenitim gestom kompanije Mozzart. Za naših 48 članica svaka je pomoć značajna, a ovu donaciju smo iskoristile za odlazak žena na redovne kontrole i kupovinu lijekova. Hvala im na tome”, poručuje Nataša Savić, predsjednica Udruženja “Sveta Petka” iz Bileće.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću, u konačnici, poručuje da će nastaviti da širi humanost. Akcija će u narednom periodu nositi naziv “Humanitarni tiket petkom”, a sedmične dobitke, kao i zagarantovane sume, svakog mjeseca će uputiti u humanitarne svrhe.

Izvor: klix.ba