Mladi trebaju tvoj glas: Glasaj za 98 projektnih i biznis ideja! 

Vrijeme brzo prolazi kada se dobro zabavljaš, pa je i nama vrijeme proletjelo od kad smo 8.5. zatvorili drugi poziv u 2024. godini: 

• Drugi poziv: Dodjeljujemo preko 100.000 KM bespovratnih sredstava za biznis ideje mladih! 

• Drugi poziv: Dodjeljujemo još 130.000 KM bespovratnih sredstava za projekte mladih! 

Od tada, mladi koji su se prijavili prošli su kroz proces mentorstva i unapređenja svojih prijava, kako bi bili spremni za odlučujući dio procesa – GLASANJE ZAJEDNICE! 

‼️ GLASANJE TRAJE DO 4.6.2024. DO 14 h ‼️

Od 82 projekta i 40 biznisa, koliko ih se prijavilo na drugi poziv, na glasanje je prošlo 67 projekata iz 16 Omladinskih banaka i 31 mikrobiznis iz 20 Omladinskih banaka

KAKO DA GLASAŠ? LAKO!

To znači da upravo sada imaš priliku da utječeš na unapređenje ovih zajednica, tako što ćeš dati glas svojim favoritima i povećati šansu da baš oni dobiju finansijsku podršku za realizaciju svoje društveno-odgovorne ideje! Svaki projekat i biznis treba da sakupi minimum 50 glasova, a ako bude više ideja s preko 50 glasova nego što je iznos fonda, pobijedit će oni s najviše glasova.

Opcije za dijeljenje pojedinačnih projekata ili biznisa možeš pronaći na vrhu i dnu svake prijave, a možeš da podijeliš i stranicu jedne cijele zajednice sa svim njenim projektima i mikrobiznisima koji su na glasanju i na taj način dodatno podržiš sjajne, mlade ljude i njihove ideje!  

Napomena: Proces glasanja u Rolifyju je fer i transparentan način da se podrže ideje mladih ljudi. Svaka moguća zloupotreba će biti sankcionisana. 

Sretno svima! 

GLASAJ OVDJE

Izvor: ob.rolify.com