Mikrofin donira zaštitnu opremu bolnicama u BiH

Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ je pre nekoliko dana doniralo maske, rukavice, vizire, zaštitna odela i instrumente u više od 20 bolnica u zemlji.

U Mostaru je donacija otišla u dve ustanove – Dom zdravlja Mostar i Kantonalnu bolnicu „Dr. Safet Mujić“, kao i u Opću bolnicu Konjic.

Pored toga, opremu u vrednosti od 30.000 KM Mikrofin je već ranije donirao bolnicama u Mostaru, Doboju, Bihaću, Tešnju i Gračanici i domovima zdravlja u Konjicu, Mostaru, Drvaru, Bužimu, Cazinu, Velikoj Kladuši, Bosanskoj Krupi, Petrovcu, Maglaju, Zavidovićima, Stanarima, Prnjavoru, Derventi, Brodu, Odžaku, Modriči i Tesliću.

Related Posts

Informacija o održavanju online info sesija povodom objave 6. javnog poziva

U cilјu što bolјe informisanosti privrednih subjekata u BiH o mogućnostima za korištenje ovih sredstava, a uvažavajući aktuelnu epidemiološku situaciju, projektni tim organizovaće online info sesije na kojima će predstaviti sve detalјe javnog poziva. U cilјu što bolјe informisanosti privrednih subjekata u BiH o mogućnostima za korištenje ovih sredstava, a uvažavajući aktuelnu epidemiološku situaciju, projektni tim organizovaće […]

PODSJEĆANJE: GIRLS ADVANCE LAB: 35.000 EUR za inovativne ideje mladih iz BiH i Srbije

UNFPA BiH i Srbija, Fondacija Mozaik i Violeta d.o.o. pokreću novo zajedničko ulaganje (35.000 EUR) – GIRLS ADVANCE LAB.  ROK ZA PRIJAVLJIVANJE 10.12.2020 – 31.01.2021. Ova prilika je dostupna onima koji se prijavljuju na poziv iz sljedećih oblasti. Pisanje i montaža Animacija Umjetnost i stvaralaštvo Mediji Kompjuterske igre Računarski softver Dizajn E-učenje Zdravlje dobrobit i fitnes Sport[…]