Kupovinom ulaznica za Mostar Summer Fest donirajte za udruženje “Otac”

Mostar Summer Fest donirat će 50 posto prihoda od svih prodanih ulaznica u periodu od 7. do 9. juna udruženju “Otac”, koja za cilj ima unapređenje kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju.

Organiziranjem raznih događaja Udruženje “Otac” prikuplja sredstva za liječenje djece, terapije za djecu, te pružanje podrške roditeljima oboljele djece. U suradnji s drugim institucijama, nastoje poboljšati sistem skrbi za osobe s poteškoćama u razvoju, te ga učiniti što kvalitetnijim i učinkovitijim, a svi mi im u tome možemo pomoći.

Stoga, ukoliko niste kupili ulaznicu za Mostar Summer Fest, ovo je idealna prilika, jer prihod od svake kupljene ulaznice je 50 posto donacija za mališane.

“Pozivamo vas da podržite udruženje ‘Otac’ i odlaskom na veliki humanitarni koncert pod sloganom ‘Vjerujem’, koji ovo udruženje organizira u subotu 10.6. na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru”, poručili su iz organizacije Mostar Summer Festa.

Mostar Summer Fest u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ od 2013. godine muzikom kao univerzalnim jezikom ujedinjuje sve ljude pozitivnih vibracija, potiče ih na društveni angažman i vlastitu aktivaciju za dobrobit društva u cjelini.

Izvor: klix.ba