Kako pričati o društveno odgovornim temama na način koji je privlačan mladima

🎬Imate nešto važno za reći, ali strah vas je kamere ili niste sigurni kako upakovati video koji će prenijeti Vašu poruku i privući pažnju?
🎯Mirela Bikovic iz CAT Bosna i Hercegovina će vam na interaktivnoj radionici, uz mnogo praktičnog rada, pomoći da savladate osnove kreiranja video sadržaja.
✅Prijave na linku: http://docs.google.com/…/1FAIpQLSfpwjx2zfqXEcL…/viewform
ℹ️Požurite jer broj mjesta je ograničen.
🤝Radionica se organizuje u okviru konferencije 👉Youth Inspiration Academy 2022 👈, koju u povodu Međunarodnog dana volontera organizuje Fondacija tuzlanske zajednice, uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona.

Izvor: facebook.com

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]