[JOŠ MALO SLOBODNIH MJESTA] Prijavi se na radionicu “Kako prepoznati potrebe klijenta i odrediti cijene?”

Imaš svoj biznis ili trenutno razvijaš biznis ideju? Zanima te kako prepoznati prave potrebe klijenta i kreirati ponudu? Želiš naučiti odrediti cijenu za svoj proizvod/uslugu koja stvara dobit i utiče na percepciju tvog brenda? Imamo priliku za tebe!

Događaj

07.09.2023. 17:00 – 07.09.2023. 20:00

Mozaik startup studio, Maršala Tita 54/II, 71 000 Sarajevo

Ostalo je još samo 9 slobodnih mjesta, pa zato požuri!

PRIJAVI SE OVDJE

Pridruži nam se na radionici „Kako prepoznati potrebe klijenta i odrediti cijene?“ koju organizuje lonac.pro u saradnji sa Invision Consulting d.o.o. u Mozaik startup studiju u Sarajevu.

Radionicu će voditi Ajla Mulalić i Amir Mulalić, Invision Consulting d.o.o., koji imaju više od 10 godina iskustva u oblasti coachinga, ličnog i profesionalnog razvoja pojedinca.

Šta ću naučiti na radionici i o čemu ćemo govoriti?

Kada pokreneš biznis, fokus je uglavnom usmjeren na usavršavanje proizvoda ili usluge. To najčešće dovodi do toga da u početku imaš manje klijenata, teže pokrivaš troškove i sporije stvaraš profit.

Na ovoj radionici ćemo razgovarati o tome kako da izbjegneš ove izazove, da se fokusiraš na svoje potencijalne klijente i da istražuješ njihove potrebe.  Naučit ćeš kako prepoznati prave potrebe klijenta napraviti više idealnih rješenja svog proizvoda ili usluge zbog kojih će potencijalni klijenti napraviti kupovinu. Također ćeš naučiti kako odrediti cijenu koja odražava stvarnu vrijednost proizvoda ili usluge, ali i kako ta cijena može uticati na tvoju dobit, percepciju tvog brenda i odnos s klijentima.

Prijavi se i iskoristi priliku za ovu fantastičnu radionicu!

Kad i gdje se održava radionica?

  • Lokacija: Mozaik startup studio Sarajevo, Maršala Tita 54/II
  • Datum: četvrtak, 7.9.2023. godine
  • Vrijeme: od 17:00 do 20:00 sati

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena SIA finalisticama i finalistima, kao i drugim preduzetnicama i preduzetnicima koji su u početku razvoja svog biznisa, bilo da su ga registrovali ili još rade na razvoju poslovne ideje.

Ko su Ajla Mulalić i Amir Mulalić?

Ajla i Amir su dugogodišnji preduzetnici i edukatori koji se bave edukacijom i coachingom. Posljednjih deset godina, kroz Invision programe, prošle su stotine ljudi. Tokom svog poduzetničkog puta, pokrenuli su nekoliko biznisa u različitim sektorima. Vjeruju u razvoj i da se uspjesi postižu kada se greške pretvaraju u lekcije. Kroz Invision pomažu klijentima da razvijaju sebe i svoj biznis. Kompanijama pomažu da ne gube kvalitetne ljude, a tako i novac. Invision edukacije su poznate po interakciji, praktičnim i razvojnim vježbama. Osnivači su networking događaja za poduzetnike pod nazivom Invision Business Doručak koji se održava u nekoliko gradova u BiH. Najviše resursa troše na edukacije kod svjetskih učitelja. Neki od renomiranih partnera s kojima surađuju su Henkel BiH, Mistral Technologies, USAID, Impakt Fondacija, Zinger Studio, Fondacija Mozaik, IDK studio, ECHO Technology, Proaudit i mnogi drugi.

Izvor: lonac.pro