Javni poziv za učesnike – Street art kamp

Želiš kroz umjetnost da izraziš svoje stavove i utičeš na društvo u kojem živiš? Interesuje te street art? Onda je ovaj četverodnevni kamp u Gradišci idealna prilika za tebe!

Udruženje Most realizuje umjetnički kamp u sklopu projekta “Kada slike govore više od riječi” u periodu od 24. do 27. septembra 2020. godine, koji okuplja 30 mladih iz 10 lokalnih zajednica (Gradiška, Banja Luka, Srbac, Mrkonjić Grad, Bihać, Travnik, Velika Kladuša, Prijedor, Prnjavor, Kotor Varoš).

Tema kampa su lokalni heroji i heroine, borci/aktivisti koji su upamćeni po svojoj borbi za ljudska prava. Želimo preispitati pojam “heroja”. Ko su heroji bili nekad, a ko su sad? Njihovi portreti će se izrađivati u različitim umjetničkim pravcima. Želimo da osvjetlimo neke od istorijskih ličnosti, izvučemo ih iz zaborava, a u isto vrijeme podstaknemo mlade na umjetničko izražavanje i aktivizam.

Više na: https://www.facebook.com/udruzenje.most.gradiska

Related Posts

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača su završili realizacijuprojekta “BusMusicFest”

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja! Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjesecaorganizirali su prvi glazbeni festival u Busovači – BusMusicFest.Riječ je o glazbenom festivalu koji je obogatio glazbenu ponudu uBusovači i kvalitetnim sadržajem upotpunio kraj jeseni. Organizatori su kroz 30-ak dana trajanja festivala pripremili zanimljivglazbeni program koji je obuhvatio nekoliko akustičnih […]

Ženski snovi

“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazalištamladih KORIFEJ, ovog vikenda u Busovači! Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kinodvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”. Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da biostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku. Ulazak[…]