JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU OPREME – DRON

• JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU OPREME – DRON •

Kulturno-umjetničko društvo “Lola” u okviru projekta „MOST – Međugeneracijski odnos, saradnja i tradicija” raspisuje javni poziv za dostavljanje ponuda za nabavku opreme – dron.

Aktivnosti projekta ” MOST – Međugeneracijski odnos, saradnja i tradicija” se provode u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz podršku Općine Novo Sarajevo. Cilj ReLOaD2 projekta je jačanje partnerstava lokalnih vlasti i civilnog društva na Zapadnom Balkanu širenjem uspješnog modela transparentnog projektnog finansiranja organizacija civilnog društva (OCD) iz budžeta JLS, te većem građanskom učešću u procesima donošenja odluka i unapređenju nivoa pružanja usluga u lokalnim zajednicama.

Projekat ” MOST – Međugeneracijski odnos, saradnja i tradicija ” ima za cilj da se poboljša kvaliteta života svih građana općine Novo Sarajevo, bez obzira na njihovu starosnu dob, vjersku ili etničku pripadnost. Kroz promicanje saradnje, tradicije i kulture, težimo da se poboljšaju međuljudski odnosi, stvore nove mogućnosti za razmjenu iskustava i znanja te da se osnaži zajednički osjećaj pripadnosti.

▶️ Minimalne zahtijevane specifikacije drona su:

– Težina max 248g

– Vrijeme leta min 38 minuta

– Objektiv 1/1.3-inch CMOS

– 48 MP

– Brzina sliknja 2-1/8000s

– Modovi slikanja: Single shot: 12MP; 48MP; Wide angle 180°, HDR

– Video resolucija: 4K; Full HD

– Baterija 2453 mAh

– RC (Remote control)

▶️ Vremenski okvir i način dostavljanja:

– Krajnji rok za dostavljanje ponuda je subota, 28.10.2023. godine do 16:00 sati.

▶️ Ponude je potrebno dostaviti u pdf. formatu na e-mail: caa.lola.bih@gmail.com.

‼️ Uz ponudu je potrebno dostaviti i rješenje o registraciji kojom se dokazuje da kompanija u opisu djelatnosti ima prodaju video ili IT opreme.

Za dodatne informacije, zainteresirani se mogu javiti na telefon broj: 061 955 307, kontakt osoba je Amer Bjelonja.

Izvor: facebook.com