Institucije kulture za 21. Stoljeće – Poziv na edukaciju institucijama kulture

Centar za promociju civilnog društva započeo je sa implementacijom projekta „Kulturne i kreativne industrije u institucijama kulture u Kantonu Sarajevo“ čiji je pokretač i finansijer Ministarstvo za kulturu i sport KS.

Od 11. maja 2020. godine počinju online edukacijama na teme: Menadžment i preduzetništvo za 21. stoljeće u kreativnim industrijama, Leadership i menadžment ljudskih potencijala, Marketing menadžment u kreativnim industrijama, Digitalni marketing i društveni mediji, te Razvoj pojedinaca i kreiranje tima, i odnosi s javnošću i vještine javnog govorništva.

Ovom prilikom pozivamo i institucije kulture iz Bosne i Hercegovine i izvan Kantona Sarajevo da se pridruže edukacijama. Zainteresovani se mogu javiti na mail tarik.mocevic@cpcd.ba.

Related Posts

Proslavljen Međunarodni dan volontera

Odlična atmosfera i energija uz bezvremenske hitove i autorske pjesme karizmatičnog Amela Ćurića sinoć u St. James Irish Pubu povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera. Svirku i druženje je u znak zahvalnosti svojim volonterkama i volonterima organizovala Fondacija tuzlanske zajednice uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona. Svim volonterkama i volonterima tim Fondacije tuzlanske […]

[OMLADINSKA BANKA] Prijavi se za članstvo u Odboru Omladinske banke i unaprijedi svoju zajednicu!

U okviru programa Omladinske banke objavljen je poziv za nove članove i članice Odbora. Prije nego što počneš sa popunjavam prijave, moraš se ulogovati. Ukoliko još uvijek nisi, registruj se u loncu i zatim klikni na PRIJAVI SE OVDJE.  Na poziv se mogu prijaviti mladi od 17 do 30 godina, koji imaju želju i volju da posvete svoje vrijeme aktivnostima[…]