Institucije kulture za 21. Stoljeće – Poziv na edukaciju institucijama kulture

Centar za promociju civilnog društva započeo je sa implementacijom projekta „Kulturne i kreativne industrije u institucijama kulture u Kantonu Sarajevo“ čiji je pokretač i finansijer Ministarstvo za kulturu i sport KS.

Od 11. maja 2020. godine počinju online edukacijama na teme: Menadžment i preduzetništvo za 21. stoljeće u kreativnim industrijama, Leadership i menadžment ljudskih potencijala, Marketing menadžment u kreativnim industrijama, Digitalni marketing i društveni mediji, te Razvoj pojedinaca i kreiranje tima, i odnosi s javnošću i vještine javnog govorništva.

Ovom prilikom pozivamo i institucije kulture iz Bosne i Hercegovine i izvan Kantona Sarajevo da se pridruže edukacijama. Zainteresovani se mogu javiti na mail tarik.mocevic@cpcd.ba.

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]