#hajmopričat Platforma za mlade

Učesnici aktivnosti Centra za izgradnju mira unutar STaR BiH projekta (Societal Transformation and Reconciliation) iz gradova širom Bosne i Hercegovine, zajedno sa Volonterskim klubom Sanski Most pokreću novu inicijativu #hajmopričat (#letstalk).

Ovo je vid platforme unutar koje će mladi ljudi imati priliku da međusobno razgovaraju i razmjenjuju mišljenja i stavove o najrazličitijim temama iz oblasti kulture, umjetnosti, psihologije, ekologije, omladinskog i mirovnog aktivizma itd. Razgovori će se odvijati putem ZOOM platforme i do nekoliko puta sedmično.

Prva tema o kojoj ćemo govoriti jesu KNJIGE. Ova tema je odabrana putem
glasanja na instagram i facebook anketama. Održati će se u utorak, 21. aprila u 20h. Prijave su na sljedećem linku te Vam šaljemo pristupne podatke.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ6rpE9KHi1M_tZzV5LRskJOs3hK_UVVd6pB_RZTeDH_OrQA/viewform

Leave A Comment

Related Posts

U “Akciji solidarnosti” banjalučki Crveni krst prikupio 200 paketa hrane

U “Akciji solidarnosti”, koju je organizovao Crveni krst Banjaluka i koja je završena, ukupno je prikupljeno namirnica za 200 paketa koje će u narednim danima podijeliti socijalno ugroženim porodicama i pojedincima koji nisu korisnici Javne kuhinje. “Naši volonteri će narednih dana u banjalučkim mjesnim zajednicama podijeliti pakete socijalno ugroženim porodicama i pojedincima”, kažu iz Crvenog krsta. Kako […]

“Bosonogi dječak” humanista velikog srca

Čovjek velikog srca, predsjednik humanitarnog udruženja “Mozaik prijateljstva” i autor knjige “Priča o bosonogom dječaku”. Znate li o kome je riječ? Sigurni smo da znate! U nastavku pogledajte video priču sa Miroslavom Subašićem koji je o teškim iskustvima svog života s ulice napisao knjigu: „Priča o bosonogom dječaku“ Autorka: Nataša Gavur mladibl.com