PODSJEĆANJE: Godišnja konferencija Fondacije Mozaik

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti našu petodnevnu Konferenciju i u lonac.pro zajednici i pozvati te da nam se pridružiš 11. i 15.2.2021. godine.

Nadamo se da ćeš moći izdvojiti vrijeme za ovo nesvakidašnje virtuelno iskustvo te nam se pridružiti na otvaranju u četvrtak 11.2. (12:00-14:00) i zatvaranju u ponedjeljak 15.2. (11:30-13:00). Evo i kako:

https://e.infogram.com/2b15eb13-0d70-4b90-84d7-ac424ef9092b?src=embed

Pitaš se šta radimo između otvaranja i zatvaranja? 😊 S nama je na Konferenciji preko 300 mladih iz 49 partnerskih opština/općina/gradova, koji će kroz interaktivne sesije naučiti kako da odobravaju grantove, mentorišu svoje vršnjake i vršnjakinje i prate provođenje njihovih projekata i biznisa. Njihov tradicionalni trening, odnosno MOBA (Mreža Omladinskih banaka) konferenciju, ovaj put smo organizovali online. U tome nam je puno pomogla CollectiVibe Virtual Fairs interaktivna platforma za organizovanje online događaja, a posebno nam je drago što ju je kreirao jedan od biznisa u koji smo investirali – Beyond 42. Pročitaj više o tome kako je na ovu inovativnu ideju došla Dušanka Ilić, jedna od preduzetnica iz našeg portfolijaCollectivibe virtuelni događaji: Kako (mali) biznisi mogu da prežive COVID-19 pandemiji.

Mjesto održavanja Konferencije 🙂

Konferencija će okupiti i načelnike i gradonačelnike, predstavnike partnerskih gradova/općina/opština Fondacije Mozaik, članice i članove 49 Omladinskih banaka, poduzetnice i poduzetnike, mlade aktiviste te sve zainteresovane koji žele da doprinesu ekonomskom i društvenom razvoju zajednica.

Iako je iza nas vrlo izazovna godina, obilježena pandemijom COVID-19, uspjeli smo zajedničkim snagama ostvariti značajne rezultate, a o tome svjedoči:

Pogledaj agendu za otvaranje i zatvaranje Konferencije. Da li te neko obraćanje ili druženje posebno interesuje? Nadamo se da ćeš imati vremena posjetiti i naša dva virtuelna događaja: Sajam Omladinskih banaka, kao i Sajam biznisa.

Ako još uvijek ne znaš za Protector bags, upoznaj se s Ivanom preko ovog članka: Makaze u ruke i budi krojač svoje sudbine (ali i PROTECTOR torbe). Sigurni smo da ćeš i priču naše Lidije smatrati vrlo inspirativnom.

Ne zaboravi se registrovati do 11.2. odnosno do početka Konferencije, a nakon registracije nam možeš potvrditi da dolaziš i prijavom na naš Facebook event: GODIŠNJA KONFERENCIJA FONDACIJE MOZAIK 2021.

Ako imaš bilo kakvih pitanja, piši nam u komentaru ispod ili na e-mail: info@mozaik.ba     

Kreirajmo zajedno dobre prilike za mlade širom Bosne i Hercegovine i regiona. Vidimo se na ovom zabavnom online druženju!

Više informacija ovdje

Related Posts

Svjetlostkomerc i Pomozi.ba u kampanji “Srcem za znanje i ništa manje”

Svjetlostkomerc i Udruženje Pomozi.ba, uz pomoć vjernih kupaca nastojat će osigurati pomoć za bolje i lakše obrazovanje djeci socijalno ugrožene kategorije u školskoj 2022/23 godini. Društveno odgovorna kampanja “Srcem za znanje i ništa manje” realizirat će se u periodu od 15.08. do 15.09.2022. godine. U navedenom periodu, građani će kupovinom u Knjižarama SVJETLOST i kupovinom brendova koje […]

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva Maeci Komitet ministara odobrio je 15. juna „Odluku o odobrenju i produžetku međunarodnih misija 2022“, kojom se za zemlje Zapadnog Balkana izdvaja iznos od 1,5 milion eura za doprinos procesima stabilizacije u regionu i napretku procesa pristupanja EU. Shodno tome, iz ovih sredstava biće sufinansirane[…]