Glasaj za projekte i mikrobiznise Omladinske banke!

Ovdje pronađi instrukcije za glasanje za projekte i mikrobiznise.

Welcome! Ovdje si jer te zanima kako svojim glasom pogurati mlade ljude koji žele realizovati društveno korisne projekte i mikrobiznise? Vrlo lako! Nastavi čitati naredne redove.  

Sve registrovane članice i članovi naše lonac.pro zajednice mogu dati svoj glas projektima i mikrobiznisima. Za jedan projekat ili mikrobiznis možeš glasati samo jednom, ali te ništa ne sprječava da podržiš nekoliko ideja mladih 🙂

Ako si već član ili članica lonca, s dodatim brojem telefona, klikni na GLASAJ ZA PROJEKTE ili GLASAJ ZA MIKROBIZNISE i odmah podrži mlade.

Možeš glasati za 35 projekta iz 20 zajednica i 7 mikrobiznisa iz 6 zajednica

Napomena: Da bi glasala ili glasao, potrebno je da u loncu verifikuješ, odnosno potvrdiš, svoj broj telefona. To nam je jako bitno kako ne bi dolazilo do zloupotreba. Zato, pronađi Omladinsku bankuregistruj se u loncu, verifikuj svoj broj telefona s desktopa ili preko mobitela. Treba ti minut vremena, a kod za verifikaciju će stići na tvoj telefon. 📲

Nakon toga slijedi jednostavan proces glasanja koji se sastoji se od nekoliko koraka:

1. Pronađi otvorene kampanje pod GLASANJE i ne zaboravi da odeš na VIDI SVE:

 

2. Istraži projekte i istraži mikrobiznise i pronađi koje kampanje su trenutno aktuelne, odnosno u kojim zajednicama je GLASANJE U TOKU i klikni na PREGLEDAJ KAMPANJU:

3. Otvori kampanju koja te zanima i pod “Prihvaćeni projekti” i “Prihvaćeni mikrobiznisi” i vidi listu projekata i mikrobiznisa kojima želiš dati svoj glas (možeš pročitati i njihove sažetke):

 

4. Glasaj!

To je to! Ako si pratila ili pratio ova tri koraka, glasanje je uspješno! Hvala što podržavaš super ideje naših mladih preduzetnika i preduzetnica, aktivista i aktivistkinja!

Kampanja za glasanje je otvorena do 21.7. u 14 sati. Sretno!

Izvor: lonac.pro
          

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Gradu Gračanica

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini. U Gradu Gračanica otvoren je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Gračanici znosi 80.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]