Farmer.ba – Ponuda lokalnih/domaćih proizvoda širom BiH na jednom mjestu

Farmer.ba je mjesto koje nudi promociju njihovih proizvoda na vrlo jednostavan način.

Izradom baze podataka o proizvođačima hrane imamo informacije šta se sve proizvodi u BiH, kao i uvid šta je potrebno određenim proizvođačima kako bi njihov proizvod bio što kvalitetniji.

Svakodnevnim osvježenjem baze podataka, vrlo brzo saznajemo gdje se može kupiti domaća zdrava paprika, domaći krompir, domaća jaja, kvalitetan med, pekmez/džem ili neki drugi proizvod u našoj bližoj okolini.

Farmer.ba je prvi servis u Bosni i Hercegovini koji omogućava detaljni uvid i pregled proizvođača domaće uzgojene hrane i na jedan inovativan način promovira poljoprivredu u Bosni i Hercegovini te otvara vrata za novu saradnju i partnerstva.

Kako smo imali veliki broj upita od strane naših sugrađana (email poruka, telefonskih poziva, pitanja putem našeg FB profila Farmer.ba), gdje ste izrazili želju da kupujete i nabavljate domaće proizvode direktno od proizvođača na svoju kućnu adresu (dostava na bilo koju adresu u BiH), kreirali smo jedinstven web portal u BiH u sklopu kojeg možete direktno naručiti domaće BiH proizvode na svoju kućnu adresu.

Za sad surađujemo sa preko 150 poljoprivrednika i u sklopu naše platforme prezentiramo oko 600 različitih proizvoda iz 45 individualnih radnji!

Više informacija pogledajte u dijelu KAKO NARUČITI

Više informacija na linku: http://www.farmer.ba/