Donacija Respiratora

Bolnica „Sveti Vračevi“ je 29 juna 2020.godine je organizovala prijem za donatore akcije „Respirator za Srpsku“, povodom dopremanja sedam stacionarnih respiratora iz Rusije u bijeljinsku Bolnicu.
Pokretač akcije Slaven Ristić, vlasnik kompanije TRB i Elvaco MetPro, naveo je da mu od prvog dana cilj nije bila promocija, već da se u teškoj situaciji pokažu ljudi.

„Ja sam samo pokretač akcije, a pravi heroji su ljudi koji su, bukvalno, za tri dana skupili značajna sredstva što mislim da se nije desilo ni u regionu, a kamoli u BiH. Dočekali smo i dan da dobijemo respiratore i da ih isporučimo. Struka je rekla da su to kvalitetni uređaji, a želja je da ih što manje koristimo“, istakao je Ristić.

Na ovom događaju uručene su zahvalnice Gradskoj organizaciji CK, Elvako MetPro, TRB Bratunac, Sport Vision Bijeljina, Grada Bijeljina, Rotary Club Bijeljina, Elektro privreda Trebinje i Privrednom savjetu Grada Bijeljina.
Preuzeto sa: http://www.desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//14148.sedam-respiratora-iz-rusije-stigli-u-bijeljinsku-bolnicu.html 

Related Posts

Upoznajte novi Upravni odbor Mreže za izgradnju mira

Dragi_e naši_e želimo sa velikim ponosom da vam predstavimo naš novi sastav Upravnog odbora Mreže za izgradnju mira 2021 – 2025 Aleksandar Žolja (predsjednik Upravnog odbora), rođen 1973. godine u Bugojnu, a živi i radi u Banjaluci. Po obrazovanju je profesor filozofije i sociologije, s tim da kao Program menadžer i aktivista ima 16 godina radnog iskustva […]