[DAN PRAKSE] Posjeti nas i saznaj kako izgleda jedan radni dan u IT-u

Ovaj događaj je osmišljen kako bismo pružili podršku našoj lonac.pro zajednici i omogućili ti da se upoznaš s radom kompanije Valens već u utorak, 13.6. ove godine.


Poziv svim zainteresovanim članovima i članicama lonac.pro zajednice! 

Kao što znaš, od nedavno smo partneri ove zajednice.

Želimo da te obavijestimo o sjajnoj prilici koju smo pripremili – “Dan prakse u Valens-u”. Ovaj događaj je osmišljen kako bismo pružili podršku našoj Lonac.pro zajednici i omogućili ti da se upoznaš sa radom kompanije Valens u utorak, 13.6. ove godine. 

Imat ćeš priliku da se uključiš u dnevne sastanke tima koji radi na određenom projektu, upoznaš se sa poslovnim praksama i procedurama unutar kompanije, kao i sa različitim ulogama u našem timu. Takođe, dobit ćeš uvid u alate koje programeri koriste i saznat ćeš kako izgleda jedan radni dan programera i programerki. 

Ova praksa je izuzetna prilika za sticanje praktičnih znanja i iskustava, kao i za proširenje mreže profesionalnih kontakata. Pridruži nam se na jedan dan te stekni jasniju sliku o programerskim vještinama te produbi svoje razumijevanje IT industrije. 

Prijavu mozeš izvršiti preko kratke prijavne forme (na vrhu članka), do 7.6. u 10:00h.

Bit će nam zadovoljstvo ugostiti 2 člana/članice zajednice u našem uredu u Sarajevu na adresi Gradačačka 114 – 13.6.2023. godine. 

Vidimo se uskoro!

Izvor: lonac.pro