Članovi Hub Homeworka u velikom broju donirali krv

Članovi Hub Homework zajedno sa Udruženjem Ruku na srce i Zavodom za transfuziologiju donirali su krv i pokazali svoju humanu notu.

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje.

Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

HUB članovi pokazali su svoju humanu notu, pa su donirali krv, jedini lijek koji moderna farmacija nije uspjela sintetski proizvesti.

Prošle sedmice su u sali Staka Skenderova organizovali aktivnost doniranja krvi, zajedno sa Udruženjem Ruku na srce i Zavodom za transfuziologiju.

Zašto iskoristiti Hub homework?

Dok neki dolaze čisto radi druženja jer im je dosadno, ne shvatajući pri tome da smetaju onima koji su tu zaista došli da uče, većini studenata u toj prostoriji čitaonica je jedini kutak mira. Bučni cimeri, skučene sobe u domu, ukućani koji bi vas stalno nešto zapitkivali sve su to razlozi da počnete da učite u čitaonici.

U čitaonicama je tiše nego kod kuće, bilo da se radi o studentskom domu, porodičnoj kući ili stanu u kojem imate cimere. Iskoristite i vi Homework Hub za svoje potrebe.

studomat.ba

Related Posts

KURS: SQL for Developers

 Da li želiš naučiti različite koncepte interakcije sa bazama podataka, za samo 5 sedmica ???  Tokom kursa „SQL for Developers“, upoznat ćemo Vas sa različitim konceptima korištenja Transact SQL (T-SQL-a) za upite na bazi podataka, incijalno kroz osnovne SELECT upite, pa finalno do kreiranja kompleksne transkacione logike. Na tom putu objasniti ćemo ključne koncepte, demonstrirati sintaksu i […]

Objavljen poziv privatnim preduzećima iz BPK: Kroz tri programa na raspolaganju 200 hiljada KM

Ministarstvo za privredu Bosansko-podrinjskog kantona Goražde raspisalo je danas javni poziv za odabir korisnika sredstava za finansiranje po “Programu podrške razvoju privatnim preduzećima i poduzetnicima sa područja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za 2022. godinu.”. Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava, apliciranih putem aplikacione forme za dostavljanje prijedloga projekata i aplikacione forme za dostavljanje zahtjeva, za odabir korisnika sredstava po “Programu[…]