Članovi Hub Homeworka u velikom broju donirali krv

Članovi Hub Homework zajedno sa Udruženjem Ruku na srce i Zavodom za transfuziologiju donirali su krv i pokazali svoju humanu notu.

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje.

Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

HUB članovi pokazali su svoju humanu notu, pa su donirali krv, jedini lijek koji moderna farmacija nije uspjela sintetski proizvesti.

Prošle sedmice su u sali Staka Skenderova organizovali aktivnost doniranja krvi, zajedno sa Udruženjem Ruku na srce i Zavodom za transfuziologiju.

Zašto iskoristiti Hub homework?

Dok neki dolaze čisto radi druženja jer im je dosadno, ne shvatajući pri tome da smetaju onima koji su tu zaista došli da uče, većini studenata u toj prostoriji čitaonica je jedini kutak mira. Bučni cimeri, skučene sobe u domu, ukućani koji bi vas stalno nešto zapitkivali sve su to razlozi da počnete da učite u čitaonici.

U čitaonicama je tiše nego kod kuće, bilo da se radi o studentskom domu, porodičnoj kući ili stanu u kojem imate cimere. Iskoristite i vi Homework Hub za svoje potrebe.

studomat.ba

Related Posts

Udruženje „Ruku na srce“: U City Pub-u sinoć uz grupu Dernex obilježen Međunarodni dan volontera

Sinoć je u sarajevskom City Pub-u povodom Međunarodnog dana volontera održana humanitarna svirka grupe Dernex, a u sklopu akcije „Nijedno dijete bez paketića“. Humanitarnom svirkom, Udruženje „Ruku na srce“ slavilo je sve dosadašnje uspjehe koji ne bi bili mogući bez velikog zalaganja i rada volonterki i volontera Udruženja. Također, posjetioci su dolaskom na svirku podržati našu zimsku […]

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT proslavio uspjehe ostvarene kroz 2022. godinu

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT pod nazivom “Ready, Steady, CHANGE“, je simbolično organiziran 5.12.2022. na Međunarodni dan volontera, s ciljem da promovira uspješne priče kroz aktivnosti omladinskih lidera, omladinskih političkih lidera i službenika za mlade u protekloj godini. Događaj je okupio preko 100 mladih i predstavnika različitih institucija koje rade i brinu o mladima, kako[…]