[BiH] Prijavi se na program MENTI – mentorstvo i edukacija za nove tržišne inovatorice!

Ako ste poduzetnica s registriranim biznisom na području Bosne i Hercegovine te vam naročito nakon ove izazovne godine treba dodatni pogon za bolje rezultate, nova znanja, istaknutiji brend i podržavajuće okruženje, prijavite se na MENTI program! 

Program je namijenjen poduzetnicama s područja cijele Bosne i Hercegovine, a potrebno je da već imate registriran mikro, mali ili srednji biznis.

Program ‘MENTI – mentorstvo i edukacija za nove tržišne inovatorice’ namjerava mikro i malim biznisima koji su u vlasništvu žena pružiti obuku i mentorsku podršku u oblasti poduzetničkih, menadžerskih vještina, a s posebnim fokusom na brendiranje.

Težište cjelokupnog programa stavljamo na izgradnju brenda i vještine koje će vam pomoći da svoj vizuelni identitet i marketinške aktivnosti realizirate na najbolji način kako biste bili prepoznatljivi i nametnuli se na tržištu. Iskoristit ćemo dobrobiti tehnologije i aktivnosti organizirati online, što će omogućiti pristup poduzetnicama iz cijele BiH!

Program će obuhvatiti mentorstvo i edukaciju iz sljedećih oblasti: 

1. Komunikacijske vještine,
2. Organizacija i HR,
3. Vanjsko finansiranje,
4. Prodaja i marketing,
5. Unaprijeđenje vizuelnog identiteta i branding.

Predavačice i predavači su stručnjakinje i stručnjaci iz prakse s iskustvom u navedenim oblastima, a posebno iz perspektive malih biznisa. Kroz projekat je osigurana i promocija biznisa učesnica programa.

Nastava će se odvijati online, dva puta sedmično u trajanju od 2,5 sata po susretu, od 23. maja do 27. augusta 2021. godine, nakon čega će se realizirati po 5 sati mentorstva sa dodijeljenom mentoricom.

NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA do 16. maja 2021. 

Projekat je finansijski podržan iz sredstava FIGAP II programa – Program za implementaciju Gender akcionog plana BiH (FIGAP II program 2017-2020), rezultat je saradnje Agencije za ravnopravnost spolova BiH – Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BIH, Gender Centra Federacije BiH i Gender centra Republike Srpske, a njegov je cilj da osigura održivu provedbu Gender akcionog plana Bosne i Hercegovine. Program podržava Kraljevina Švedska, koju predstavlja Ambasada Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, putem razvojne agencije SIDA.

lonac.pro

Related Posts

TC Kakanj sufinansira opremanje multimedijalnog centra u JU KSC Kakanj

Članovi Uprave Tvornice cementa Kakanj (TCK), Zehra Obralija i Izudin Neimarlija, danas su zvanično uručili donaciju u iznosu od 8.000 KM Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar Kakanj (JU KSC Kakanj). Donacija je namijenjena za sufinasiranje opremanja multimedijalnog studija za proizvodnju video i audio materijala. Na ovaj način, TCK daje značajan doprinos digitalizaciji, unapređenju i modernizaciji uslova rada u ovom kakanjskom pogonu kulture. […]

Edukativne radionice za djecu u vrtiću Pinokio

U okviru projekta „Ranim odgojem i obrazovanjem prema održivom razvoju“, koji se realizira u okviru projekta NAGE – Networking and Advocacy for Green Economy (Umrežavanje i zagovaranje za zelenu ekonomiju) koji je finansiran sredstvima Evropske unije, koji provodi Mreža za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini u vrtiću Pinokio u Bihaću održana je edukativna radionica za djecu[…]