[BiH] Otvoren je javni poziv za PR edukaciju!

Srednjoškolac ili srednjoškolka si? Zanimaju te mediji, digitalne mreže, kako da promovišeš pozitivne priče i sve slično tome? E onda, imamo priliku za tebe!

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini kroz projekat “YOU.th participate”, u saradnji sa Udruženjem građana “Zašto Ne” organizuje PR edukaciju u periodu od 9. do 11. augusta u Sarajevu! 

Spremite se za avanturu od tri dana gdje ćemo pričati o društvenim mrežama, liderskim vještinama, raznim platformama za korištenje, medijskoj pismenosti te mnogo drugih zanimljivih tema!

Nije potrebno da imaš predznanja, zato se ne ustručavaj i prijavi se na našu edukaciju! Sve što je potrebno jeste da imaš između 15 – 18 godina, da si stanovnik ili stanovnica Bosne i Hercegovine, te da imaš želju i motivaciju da učiš o svim ovim temama, a mi ćemo pokušati izabrati 30 učesnika ili učesnica za ovu edukaciju. 

Prijavni obrazac možete naći na sljedećem linku, odmah ga pregledaj i popuni, jer prijave traju do 31. jula, 23:59h!

Sretno sa prijavama! Ukoliko budete imali bilo kakvih poteškoća ili pitanja, budite slobodni da nam se obratite putem naših društvenih mreža.

lonac.pro

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]