[BiH] Erazmus+ stipendija za razmjenu studenata na Univerzitetu Šlezija

U okviru Erazmus+ programa – kreditna razmjena – raspisan je konkurs za studente i studentice prvog i drugog ciklusa studija Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci za boravak na Univerzitetu Šlezija u Katovicama u Poljskoj.

Dostupna je:

  • jedna (1) stipendija za studente i studentice prvog ili drugog ciklusa u trajanju od najmanje tri (3), a najviše pet (5) mjeseci u 2023. Godini. 
     

Razmjena se mora realizovati u ljetnom semestru akademske 2022/23. godine. 
 
Sva tražena dokumentacija dostavlja se elektronskom poštom na imejl-adresu Anje Pravuljac, koordinatorke za međunarodnu saradnju Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci (anja.pravuljac@flf.unibl.org). 
 
Konkurs je otvoren deset (10) dana od datuma objavljivanja na internet stranicama Filološkog fakulteta i Univerziteta u Banjoj Luci.

❗ Rok za dostavljanje dokumentacije je 2. 12. 2022. godine do 16 časova ❗
 
Za više informacija posjeti ovu stranicu. 

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]