BiH daruje 2019 – online prezentacija izvještaja o stanju filantropije u Bosni i Hercegovini

U četvrtak, 12. novembra, zajedno sa Fondacije tuzlanske zajednice i Catalyst predstavit će godišnji izvještaj “BiH daruje 2019”, o tome kako su građani i kompanije u Bosni i Hercegovini podržali opće dobro u prethodnoj godini.

Pored toga, razgovarat će se o filantropskom odgovoru na krizu COVID-19 u BiH, s predviđanjima kako će filantropska 2021. godina izgledati u Bosni i Hercegovini.

O stanju filantropije u BiH razgovarat će:

Zorana Brozović, analitičarka podataka o filantropiji, Catalyst Balkans,

Jasna Jašarević, direktorica Fondacije zajednice Tuzla.

Prijavite se za webinar koji se održava u četvrtak, 12. novembra od 10 sati.

Učesnici će dobiti link za učešće sat vremena prije događaja, a prijaviti se možete putem ovog linka.

Dok čekate webinar, pogledajte kompletne nalaze istraživanja BiH daruje 2019, ili se registrirajte na platformi Giving Balkans i uđite dublje u podatke o donacijama u Bosni i Hercegovini.

Izvor: https://givingbalkans.org/bih/content/webinar-bih-daruje-2019-catalyst-ftz-stanje-filantropije-bih

Related Posts

“Bosonogi dječak” humanista velikog srca

Čovjek velikog srca, predsjednik humanitarnog udruženja “Mozaik prijateljstva” i autor knjige “Priča o bosonogom dječaku”. Znate li o kome je riječ? Sigurni smo da znate! U nastavku pogledajte video priču sa Miroslavom Subašićem koji je o teškim iskustvima svog života s ulice napisao knjigu: „Priča o bosonogom dječaku“.https://www.youtube.com/embed/OF-3o5sUFI0?feature=oembed Autorka: Nataša Gavur mladibl.com

EU4Tech PoC: Novi poziv za inovativne ideje

Nastavljajući raditi na svojoj misiji pružanja podrške razvoju inovativnih poslovnih ideja, INTERA Tehnološki Park ostaje uključena u regionalne i europske inicijative kroz koje timovi i poduzeća mogu dobiti značajnu podršku u ranim fazama razvoja svojih ideja. Jedna od takvih inicijativa je i projekt EU4Tech PoC čiji je glavni cilj pružiti timovima tehničku podršku kako bi, prije izlaska na tržište,[…]