BELLSPIRATION CLUB – NIKOLA ĐORĐEVIĆ: Najmanje što mogu učiniti za sebe jeste to da učinim sebe srećnim (Part 1/4)

1) Dragi Nikola, za tebe vežemo pisanje, poeziju, umjetnost… Ali ko je zaista Nikola, o čemu sanja, šta voli i čime se to on sve bavi? Za čitaoce Bellspiration bloga, predstavi nam se, da te svi upoznamo.

Zavisi, nekad sam čovek koji bi osvojio svet, a nekad čovek koji bi stajao i gledao  ptice u letu, ljude dok pričaju, živote koji postoje nevezano sa mojim životom …
Još kao mali sam hteo da radim velike stvari, da ljudi znaju za mene, da u njihove živote unesem što više radosti i utehe da nisu sami. Vremenom, shvatio sam da je umetnost jezik koji ja govorim i da je to moj talenat i blagoslov koji moram koristiti na svom putu. Verujem da u životu talenti biraju nas i ja sam srećan što je pisanje odabralo mene. Moj zadatak je bio da negujem svoje pisanje i vremenom sam shvatio da je ono tu uvek za mene.  

Sanjam da lepo živim radeći ono što volim. Ništa spektakularno ali i ništa skromno. Mislim da je najmanje što mogu učiniti za sebe jeste to da učinim sebe srećnim. Zbog toga pišem, pričam, stvaram, grlim ljude i smejem se sa njima.

2) Šta je “Uspjeh” po tvojoj definiciji i na koji način ga ostvariti?

Mislim da je uspeh vrlo subjektivna stvar. Ono što je uspeh za mene, ne mora biti za bilo koga drugog. Za nekog je uspeh dobra karijera, za nekog porodica… Glavni uspeh za mene je da od života napraviš baš ono što želiš.

3) Hvala ti od srca što si član Bellspiration kluba i što ćeš podijeliti svoja iskustva  s nama narednih sedmica i inspirisati nas! Koja su tvoja očekivanja od Bellspiration kluba?

Hvala tebi na poverenju i prilici da budem član Bellspiration kluba! Očekujem da će ovo biti sjajno druženje, iskustvo kao i prilika da svi naučimo nešto novo.

bellspiration.blogspot.com