Asocijacija eComm je kreirala prvu nacionalnu sigurnosnu markicu u online trgovini!

U želji da smanjimo nepovjerenje kupaca naspram kupovine online kreirali smo Trust eComm – nacionalnu markicu koja će ukazivati kupcima da je taj web shop prošao našu temeljnu provjeru na osnovu standarda eComm industrije i domaćeg zakonodavstva.

Asocijacija eComm je kreirala prvu nacionalnu sigurnosnu markicu u online trgovini!

Znate li da je naše nedavno istraživanje o navikama i e-trgovini u Bosni i Hercegovini pokazalo kako je povjerenje jedna od najvećih prepreka za razvoj online trgovine❓

🎉 Vođeni time započinjemo sa izdavanjem nacionalne markice povjerenja – Trust eComm BiH!

✅Isticanje prve markice povjerenja u Bosni i Hercegovini biće dozvoljeno isključivo certifciranim web shop-ovima u BiH, a markica će davati garanciju svim kupcima da se ta online trgovina redovno provjerava, te zadovoljava set unaprijed definisanih kriterija eComm industrije i domaćeg zakonodavstva. Upotrebom markice i njenim postupnim prepoznavanjem od strane bh. kupaca će se podizati stepen povjerenja kupaca u bh. online trgovine.

✅ Trustmark kao alat za unaprjeđenje povjerenja je već standard u ostatku Evrope, a mi ga prvi donosimo i na naše tržište. Imajući u vidu da je nedostatak povjerenja jedna od najvećih prepreka online trgovine u našoj zemlji, odlučili smo se aktivno uključiti u rješavanju ovog ključnog izazaova.

⏩ Za certifikaciju se prijavite putem naše web stranice: ecomm.ba
 ili nam pišite na: trust@ecomm.ba

Pokažite kupcima da Vam mogu vjerovati i certificirajte svoj webshop!

Izvor: lonac.pro