Akcija “Jedna želja, jedan poklon, jedan osmijeh” nastavlja se i ove godine

Grupa entuzijasta iz organizacije “Za djecu BiH” okupljenih oko ideje da obraduju mališane iz domova za djecu bez roditeljskog staranja, provodi akciju “Jedna želja, jedan poklon, jedan osmijeh” već treću godinu u nizu.U prethodne dvije godine hiljade Bosanaca i Hercegovaca u zemlji i inostranstvu, od Australije do Amerike, Njemačke, Portugala i Dubaija, zajednički je na platformi zadjecubih.online ispunilo 1534 dječijih želja. Za samo nekoliko dana svake od prethodnih godina pokloni su kupljeni i stigli su na adrese mališana.

“Motivirani uspješnom realizacijom, ljudskom dobrotom i velikom željom i energijom da djeci izmamimo osmijeh na lica, a posebno fokusirani ove godine na to da u vremenu pandemije djeci uljepšamo praznike koje će provesti u “novoj normalnosti”, i ove godine nastavljamo lijepu priču o jednoj želji, jednom poklonu i jednom osmijehu”, navode iz organizacije.

Kao i prošle godine, dostavljene su liste želja te su objavljene na stranici zadjecubih.online.

Sve što građani trebaju uraditi jeste pronaći želju koju su u prilici ispuniti. Označite želju, kupite poklon i pošaljite ga isključivo poštom na navedenu adresu. Zbog trenutne epidemiološke situacije, poklone nije moguće nositi lično.

Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju je email adresa poklon@zadjecubih.online

klix.ba

Related Posts

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog / Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA)

Poziv za učešće na prezentaciji USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO AA) Mreža za izgradnju mira poziva zainteresovane lokalne resursne organizacije (LRO) sa područja Bihaća da učestvuju na prezentaciji i saznaju više o mogućnostima finansiranja koje su dostupne putem USAID-ovog projekta Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/AA). Prezentacija će se održati 16. decembra 2022. godine […]

Svi na skijanje – besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela!

Ovom kampanjom kao zajedničkom inicijativom NLB Banke, KJP ”ZOI'84” OCS i Mastercard-a, a u saradnji sa SOS Dječjim selima u BiH planiramo omogućiti besplatno skijanje za svako dijete iz SOS Dječijeg sela I ove zimske sezone NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa Olimpijskim centrom Bjelašnica pripremila pogodnosti za sve skijaše korisnike NLB Mastercard® kartica, ali i posebne pogodnosti[…]