150.000 KM za poslovne ideje u oblasti kućne njege za starije osobe

Imaš poslovnu ideju o uslugama ili proizvodu u oblasti kućne njege i tražiš partnera? Ova prilika je namijenjena mladima od 18 do 35 godina.

Faze razvoja

Ova prilika je dostupna onima koji se nalaze u nekoj od ispod navedenih faza razvoja.

Razrada Ideje

U procesu osnivanja

Osnovan biznis

Industrija/Oblast

Ova prilika je dostupna onima koji se prijavljuju na poziv iz sljedećih oblasti: Njega mentalnog zdravlja, Računarski softver, Individualne i porodične usluge, Informaciona tehnologija i usluge

DOZVOLJENA STAROST KOMPANIJE 0 – 5 GODINA

UDIO 1 – 49 %

Lokacija

BOSNA I HERCEGOVINA, Svi gradovi

Dodatne napomene

*Ovdje su navedene samo neke industrije i oblasti u kojima tražimo poslovne ideje.

Opis prilike

150.000 KM za poslovne ideje u oblasti kućne njege za starije osobe

Više informacija:

Registracijom u loncu i klikom na PRIJAVI SE u ovom pozivu, dobićeš više informacija o pozivu.

————

Napomena: Poziv se realizuje u okviru Interreg Transnacionalnog programa Dunava (D-CareLabs). Opći cilj Programa je promocija ekonomske, socijalne i teritorijalne kohezije u regionu Podunavlja. Kako bi bio postignut viši stepen teritorijalne integracije vrlo heterogenog područja Podunavlja, Program djeluje kao pokretač politika sa ciljem rješavanja zajedničkih izazova i potreba u specifičnim područjima u kojima se očekuje da transnacionalna saradnja ostvari konkretne rezultate. Transnacionalni program Dunava usmjeren je na četiri tematska prioriteta. Jedan od prioriteta su društvene inovacije koje uključuju: poticanje ekoinovacija, prijenos znanja, društvene inovacije i preduzetništvo.