ZAVRŠNA CEREMONIJA I PROMOCIJA REZULTATA OMLADINSKE BANKE LAKTAŠI ZA SVE KREATIVNE IDEJE

Kreativne ideje, nesebična podrška i pravedna selekcija za sve koji žele načiniti prve korake!

Danas je u Laktašima održana završna ceremonija i promocija rezultata koje je postigla „Omladinska banka Laktaši“. Ono što je svakako važno jeste da je zadatak „Omladinske banke Laktaši“ da raste, razvija se i biva pristupačna svakome ko želi da postigne nešto samostalno i sav trud ponese na dlanovima svojih ruku. To svakako pokazuje i intresovanje za ovakav vid projekta i apliciranje naših sugrađana i mladih koji vjeruju da mogu načiniti prve korake nesebično, hrabro i inspirativno. Sve što je potrebno jeste trud, zalaganje i kreativnost u kojoj će svaki pojedinac moći pronaći sebe. 

Na sastanku su prisustvovali: Zamjenik gradonačelnika Darko Stanković, Direktor Programa Omladinske banke Željko Pauković, Asistentkinja programa Omladinske banke Helena Kreća, članica Odbora Omladinske banke Laktaši  Ivana Lakić, predstavnici Grada Laktaši  Sanela Ratković,  Tamara Jošić i Jelena Javor. Ukupna vrijednosti projekata za 2023. godinu iznosila je 17.195,- KM. Dok je ukupna vrijednost svih podržanih projekata za periode realizacije iznosila 87.554,- .

Nikako ne smijemo zaboraviti  da Grad Laktaši, Fondacija Mozaik i Omladinska banka Laktaši i dalje imaju nove ideje, mogućnosti i vizije da nastave saradnju i budu tu za sve one koji istinski žele da realizuju svoju ideju i na taj način dobiju motivaciju i želju za samostalnošću.  U prethodnom periodu Omladinska banka je podržala sedam projekata koji imaju potencijala i mogu donijeti dobro zajednici u kojoj živimo. Riječ je o projektima različitih oblasti kao što su sport, obrazovanje, kultura, razvoj moderenih tehnologija i unapređenje turističkog potencijala kroz iste.  Svi oni koji istinski žele i imaju snage da iznesu kreativnu ideju do kraja svakako će uvijek imati šansu i priliku da dobiju podršku i nesebičnu radost zbog iste.  Nesebična podrška, pravedna selekcija i oštroumne ideje su svakako ono što će uvijek biti podržano od strane Omladinske banke Laktaši, Fondacije Mozaik i Grada Laktaši. 

Izvor: lonac.pro