Your Job sajam zapošljavanja mladih

Sajam organizira Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik, u okviru projekta EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području – Your Job, a kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH-Crna Gora. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku mladima da se povežu s poslodavcima, steknu korisne informacije i pronađu zaposlenje.

Datum: 24. maja 2024. godine
Vrijeme: 11:00 – 14:00 sati
Lokacija: Mostar, Intera – Tehnološki park, Bišće polje bb
Organizator: Caritas BiH s partnerima, u okviru projekta YourJob kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH-Crna Gora
Sredstva: Sve troškove snosi organizator zahvaljujući financijskoj potpori EU.
Prijevoz: Za sudionike iz Crne Gore, Sarajeva i Banja Luke će biti organiziran prijevoz

Sajam će obuhvatiti veliki broj izlagača i posjetitelja, a osnovni cilj je pružiti relevantne informacije o mogućnostima za mlade te podići svijesti javnosti o problemu zapošljavanja mladih. Nakon svečanog otvorenja i izložbenog dijela Sajma, organizirat će se radionice i predavanja na kojima će biti predstavljeni novi pristupi integracije mladih na tržite rada te konkretne i praktične ideje i rješenja koja mogu pomoći mladima u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem.

Bez obzira jesi li mlada osoba koja je u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem, tvrtka, organizacija ili institucija koja pruža potporu zapošljavanju mladih – Pridruži se!

Budi dio ovog inspirativnog događaja i doprinesi zajedničkom cilju – stvaranju bolje budućnosti za mlade! Prijavi se!

Prijave za sudionike

Prijave za izlagače

Više informacija na linku

Izvor: rolify.com