Uspostavljena platforma e – Poslovni asistent RAŽ Žepče

U okviru projekta „From Beginner to Winner“ – Od početnika do pobjednika, u sklopu web stranice Start up akademije, uspostavljena je platforma „e-Poslovni asistent“. Platforma je namijenjena mladim poduzetnicima i poduzetnicama, start up poduzećima, MMSP-ovima (mikro, malim i srednjim poduzećima), dijaspori, potencijalnim investitorima i svim zainteresiranim za pokretanje  vlastitog biznisa u općini Žepče.

Cilj platforme je olakšati početak i razvoj poslovanja kroz pružanje besplatnih usluga kao što su:

  • Dobivanje odgovora na postavljena pitanja: Korisnici platforme mogu postavljati pitanja vezana za osnivanje i vođenje poslovanja. Odgovore na vaša pitanja koja pošaljete putem platforme dobit ćete u roku od 48 sati.
  • Zakazivanje sastanaka: Moguće je zakazati sastanke s djelatnicima Razvojne agencije koji u sklopu Centra za investitore pružaju podršku poduzetnicima.
  • Informacije o aktualnim javnim pozivima: Platforma nudi ažurne informacije o svim dostupnim javnim pozivima za financiranje i podršku poduzetnicima.
  • Dodatne usluge: Osim navedenog, platforma nudi i niz drugih usluga, kao što su edukacije i mentorstvo.

Registracija na platformu je besplatna i dostupna je online na web stranici: https://akademija.razepce.com/e-poslovni-asistent-2/

Projekat „From beginner to winner“ – Od početnika do pobjednika podržan je kroz poticajna Grant sredstva dodijeljena od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i projekta „Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta“ (EGG2), kojeg financira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.

Izvor: razepce.com