USAID-ov LocalWorks – Pomoć lokalnim resursnim organizacijama

USAID/Bosna i Hercegovina je objavio Zahtjev za informacijama (Request for Information – RFI) kako bi obavijestio zainteresirane organizacije o predstojećem programu „USAID-ov LocalWorks – Pomoć lokalnim resursnim organizacijama“ (LRO Assistance Activity). Cilj RFI-a je prikupljanje informacija o organizacijama u BiH koje su zainteresirane i imaju kapacitete koordinirati i implementirati aktivnosti LocalWorks programa u BiH.

RFI će prikupljati informacije uglavnom, ali ne samo, od lokalnih resursnih organizacija koje se bave pružanjem usluga drugim lokalnim organizacijama i pojedincima u svojim zajednicama, kao krajnjim korisnicima aktivnosti.

Prethodno pomenuti RFI nije poziv za dostavljanje projektnih prijedloga, sažetaka projektnih prijedloga ili koncept nota.

Objavu Zahtjeva za informacijama (RFI) možete pronaći ovdje https://www.grants.gov/web/grants/view-opportunity.html?oppId=329752 ili ovdje www.beta.sam.gov, tako što ćete koristiti ključne riječi Request for Information: LocalWorks LRO Assistance Activity in Bosnia-Herzegovina.

https://www.usaid.gov/bosnia