USAID Turizam i Red Bull – Kampanja “Kayaking Wonderland”

Donosimo veoma uzbudljive vijesti za outdoor entuzijaste! USAID Turizam i @RedBull su udružili snage kako bi predstavili Bosnu i Hercegovinu kao jedinstvenu turističku destinaciju za sve ljubitelje kajaka. 

USAID Turizam i Red Bull sarađuju u realizaciji kampanje “Kayaking Wonderland”, kroz koju predstavljaju prekrasne bh. rijeke i jezera, nezaboravna kajakaška iskustva i impresivna ruralna i kulinarska iskustva. Nadamo se da ćemo ovom saradnjom privući profesionalce i ljubitelje kajaka iz cijelog svijeta da dođu i istraže nevjerovatne rijeke i jezera Bosne i Hercegovine. 

U ovoj 100 km dugoj kajakaškoj ekspediciji učestvovali su svjetski priznati profesionalci – Peter Kauzer, vodeći kajakaški profesionalac na svijetu iz Slovenije i Darko Savić iz Bosne i Hercegovine, koji se ubraja među najbolje profesionalne kajakaše svijeta. 

Saznajte više o ovoj uzbudljivoj ekspediji i uživajte u visokokvalitetnim fotografijama i 5-minutnom videu na https://www.redbull.com/ba-bs/kayaking-wonderland-kako-smo-spojili-unu-sa-morem   

Izvor: mreza-mira.net