Upoznajte Lea Messija Stojanovića i Cristiana Ronalda Stojanovića (VIDEO)

Leo Messi i Cristiano Ronaldo Stojanović imaju devet godina i žive u Slavonskom Brodu, a kako su dobili imena – to vam neće biti teško pogoditi.

Njihovi očevi, inače braća, veliki su zaljubljenici u nogomet i strastveni obožavatelji Barcelone i Real Madrida, zbog čega su svojim sinovima odlučili dati imena nogometnih velikana.

Otac Lea Messija Željko Stojanović za RTL je objasnio svoju odluku: 

“Jednostavno navijamo za te klubove, brat i ja. Kad je supruga ostala trudna, ja sam odlučio odmah da ću svom sinu ime dati Leo Messi, brat je isto tako odlučio Cristiano Ronaldo”, kazao je on.

Ne čudi ni plan dječaka da jednog dana zaigraju za reprezentaciju Hrvatske, a njihovu simpatičnu pogledajte u RTL-ovom prilogu ispod.

Izvor: akta.ba

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]