Upoznaj Bosnu i Hercegovinu kroz stotinu izazova

Jesi li spremna ili spreman? Ako jesi, prijavi se i pridruži nam se u ostvarivanju nevjerovatnih izazova u okviru Furaj.ba kampanje “Upoznaj Bosnu i Hercegovinu kroz stotinu izazova”, a najuspješnije očekuju nagrade-turistički aranžmani.

Događaj

12.06.2023. 00:00 – 19.09.2023. 00:00

Uživo

Link događaja

Bosna i Heregovina

Drage članice i članovi lonac.pro zajednice, da li ste spremni za nezaboravno putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu? Da li ste spremni za osvajanje nagrada?

Pozivamo vas da se pridružite našoj kampanji “Upoznaj Bosnu i Hercegovinu kroz stotinu izazova” koja vam donosi najljepše avanture i nevjerovatna iskustva koje naša zemlja ima za ponuditi. Pred vas postavljamo stotinu izazova koji će vam omogućiti da otkrijete ljepotu, raznolikost i kulturu naše predivne zemlje, a neke ćemo ispunjavati i zajedno. 

Koliko ste do sada ispunili ovih izazova? Koliko ih možete ispuniti u narednih stotinu dana? 

Naši izazovi će vas potaknuti da se suočite s visokim vrhovima, istražite šume i pećine, okusite tradicionalnu hranu, naučite nove vještine i povežete se s lokalnom zajednicom. Bez obzira da li ste  avanturističkog duha ili želite otkriti skrivene dragulje naše zemlje, naši izazovi će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Neka svaki dan bude nova avantura, nova priča i nova sjećanja koja ćete nositi zauvijek.

Više informacija i prijava putem sljedećeg linka: https://furaj.ba/upoznaj-bosnu-i-hercegovinu-kroz-100-izazova-bih-bucket-list-challenge/

Izvor: lonac.pro