Učite od najboljih: Luka Manojlović održava radionicu u Logosoft edukacijskom centru

Predavanje “Kako uspješno zaštititi IT infrastrukturu od cyber napada” s Lukom Manojlovićem održat će se u petak, 16. juna 2023. godine, u prostorijama Logosoft Edukacijskog centra.

Luka Manojlović je dugogodišnji stručnjak u području sigurnosnih informacijskih sistema, sa zavidnom karijerom, brojnim uspješnim projektima i izvanrednim rezultatima u prenošenju znanja i iskustva.

Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, on će polaznicima radionice približiti koncepte i metode za zaštitu IT infrastrukture od cyber napada koje će svako moći razumjeti i primijeniti u praksi.

Polaznici će tokom edukacije naučiti koje koncepte je poželjno implementirati prije pojave cyber napada te koje koncepte primijeniti ukoliko se cyber napad realizuje.

Osim upoznavanja sa setom alata iz Windows operativnog sistema, polaznici će imati priliku ne samo čuti teoriju, već i sudjelovati u praktičnim cyber security vježbama.

Dakle, radionica se održava 16. juna i traje jedan radni dan u periodu od 9 do 16 sati.

Njena cijena je 400 KM + PDV, a rok za prijavu je do 14. juna.

Specijalna pogodnost – za kompanije koje prijave tri i više uposlenika, Logosoft odobrava ukupni popust od 10 posto (popusti se ne zbrajaju).

Prijave možete slati putem e-mail adrese na edukacija@logosoft.ba.

Više informacija o samoj radionici potražite na logosoft.ba

Održavanje radionice je zagarantovano i broj mjesta je ograničen. Vaš Logosoft

Izvor: klix.ba