U Rolify zajednici osvoji besplatnu kotizaciju za konferenciju za preduzetnice: “EU, jeste li spremni za sutra?”

MJESTO: HUB 387 – 387 Academy/3 sprat

DATUM: 16.5.2024. godine od 09:00 do 14.00 sati

U nastavku saznaj više o odličnoj konferenciji namijenjoj preduzetnicima i preduzetnicama, koja se održava u Sarajevu. Ako ti se agenda čini zanimljivom, ostavi komentar ispod zašto bi baš tebi značilo prisustvo na jednoj ovakvoj Konferenciji, a Rolify zajednica će obezbijediti pet free kotizacija! Dobitnike proglašavamo 14.5. u 15 sati.

Usred tekućih diskusija o potencijalnom pristupanju Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji, postoji ključni narativ koji često ostaje u sjeni: izvanredne priče bosanskohercegovačkih poduzetnica i preduzetnika koji predstavljaju primjer principa i standarda koje podržava EU.

Ovi poduzetnici, kroz svoje inovativne poduhvate i pridržavanje normi EU, nude uvid u budućnost privatnog sektora Bosne i Hercegovine. Prepoznajući transformativnu moć standarda EU, sve je veći naglasak na predstavljanju uspješnih firmi koje su usklađene s evropskim trendovima. Ističući njihova dostignuća, ne samo da možemo biti ponosni na njihov uspjeh, već i pokazujemo opipljive prednosti integracije EU praksi u naša poslovanja.

Uz raznoliku postavu govornika u rasponu od početnih startupa do dobro etabliranih kompanija, konferencija ima za cilj uhvatiti suštinu otpornosti, prilagodljivosti i razmišljanja prema naprijed koji definiraju bosanskohercegovačko poduzetništvo. Objedinjavajući ova različita iskustva, događaj nastoji da inspiriše i osnaži učesnice i učesnike da prihvate izazove i mogućnosti koje predstavljaju evropske integracije. Imat ćete priliku da čujete:

Konferencija u Sarajevu, posebno skrojena za poduzetnice, postavlja se kao ključna platforma za učenje, umrežavanje i napredovanje. Bez obzira na nivo iskustva u poduzetništvu, ova konferencija nudi niz uvida, veza i mogućnosti za rast.

Cilj je jasan: njegovati kulturu inovacija, inkluzivnosti i napretka unutar bosanskohercegovačke poslovne zajednice, postavljajući temelje za prosperitetnu budućnost usklađenu sa evropskim standardima i vrijednostima.

Za detaljnu agendu konferencije, pozivamo te da posjetiš ovaj link, ako želiš saznati više o planirabin događaju i rasporedu aktivnosti. Konferenciju će otvoriti Ivana Matić i Vanja Spaho u ime Women in Adria BiH, koji i organizira događaj.

Izvor: rolify.com