TVOJA ŠANSA ZA BESPLATNU PROMOCIJU U GS1 NOVOSTIMA!

Znate li koliko je važno imati prepoznatljivost na tržištu? GS1 barkodovi vam to omogućavaju, ali to nije sve! Sada imate priliku da vaš biznis dobije besplatnu promociju u GS1 Novostima! Prijavite se do 30.10.2023.

Šta su GS1 Novosti?

GS1 Novosti su renomirani časopis koji se bavi temama kao što su trgovina, logistika i označavanje proizvoda. Objavljuje se jednom godišnje u Bosni i Hercegovini i besplatno šalje na preko 2.000 fizičkih adresa naših članica i poslovnih partnera.

Kako se možete prijaviti za besplatnu promociju?

Ako koristite GS1 barkodove na vašim proizvodima, imate priliku da podelite svoju priču sa čitaocima GS1 Novosti. Možete ispričati kako vam je GS1 pomogao da unapredite vaše poslovanje, povećate efikasnost i izgradite poverenje kod kupaca i naravno predstavite svoj biznis.

Ko može da se prijavi?

Svaki biznis koji koristi GS1 standarde može da se prijavi! Bez obzira na to da li ste proizvođač hrane, proizvođač elektronike, ili pružate usluge, vaša priča je važna.

Kako se prijaviti?

Sve što trebate da uradite je da nas kontaktirate putem e-maila na: info@gs1bih.org. Opišite nam svoju priču i kako GS1 barkodovi doprinose vašem biznisu. Naš tim će pregledati sve prijave i odabrati najzanimljivije priče za objavljivanje.

Prednosti besplatne promocije u GS1 Novostima:

  • Dobićete ekskluzivnu priliku da se predstavite širokom auditorijumu.
  • Vaša priča će biti dio renomiranog časopisa koji prate poslovni lideri.
  • Povećaćete prepoznatljivost vašeg brenda i privući nove kupce.

Ne propustite priliku da podelite svoj uspeh sa svijetom i inspirišete druge male biznise. Prijavite se za besplatnu promociju u GS1 Novostima i budite dio globalne zajednice uspešnih preduzetnika!

Vaš GS1 Bosne i Hercegovine tim!

Izvor: lonac.pro