Spektakularno otvaranje „Zimzoparka“: Novogodišnja čarolija i u Parku „Mladen Stojanović“

Spektakularno otvaranje „Zimzoparka“, još jednog mjesta gdje će naši sugrađani i brojni turisti na pravi način moći doživjeti novogodišnju čaroliju, zakazano je za 29. decembar u 18.00 časova u Parku „Mladen Stojanović“.

Zimska priča u Parku „Mladen Stojanović“ započeće uz bogat zabavni program, uz domaće izvođače koji će izvoditi muziku iz popularnih filmova i crtanih filmova.

Na spektakularan način ćemo, uz hiljade prskalica još jednom dočekati Djeda Mraza sa poklonima, a u sklopu „Zimzoparka“ sve posjetioce očekuju posebne aktivnosti, koje pored zimskog marketa uključuju i vožnju bajkovitim kočijama.

Novogodišnji koncerti
Kruna svih dešavanja u „Zimzoparku“ biće novogodišnji koncerti pored nove sportske dvorane u Parku „Mladen Stojanović“.

U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine očekuje koncert Lepe Brene, te nema sumnje da će ove dvije koncertne večeri u Banju Luku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja.

Upravo namjera Grada kao organizatora i jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Važno je napomenuti da Banjalučani i svi posjetioci već uveliko uživaju u sjajnom programu „Banjalučke zime“ u srcu našeg grada. Naime, u prekrasnom ambijentu Parka „Petar Kočić“ i ove godine uz bogatu gastronomsku ponudu i mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije, pripremljeno je i preko 300 sati zabavnog programa u okviru „Zimzobala“.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Izvor: mladibl.com