Škola gitare u Bosanskom Petrovcu

Besplatni časovi gitare za sve ljude koji žele da se upoznaju sa osnovama muzičke teorije i sviranjem gitare. Škola će se održati u periodu od 01. do 05.08.2022.

 Događaj

 01.08.2022. – 05.08.2022.

 Bosanski Petrovac

Besplatni časovi gitare za sve osobe koje imaju želju da nauče ključne stvari o osnovama ovog muzičkog instrumenta. Škola gitare, koja će trajati 5 dana, je mjesto za ljude koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da se upoznaju sa ovim muzičkim instrumentom. Učesnici će naučiti kako da sviraju svoje omiljene pjesme na gitari na najjednostavniji način.

Zainteresirani učenici će moći svirati na klasičnim i akustičnim gitarama i biti upućeni u osnove muzičke teorije, te pri završetku škole gitare biti muzički pismeni ljudi. Učenici će naučiti da sviraju kompozicije gledajući u note, kao i da sviraju svoje omiljene pjesme koristeći akorde i ritam. Predavači će sa učenicima obrađivati bitne stvari o sviranju i poštediti ih nepotrebnih informacija koje im odvlače pažnju i čine sam proces učenja težim.

Škola gitare će trajati 5 dana i u tih 5 dana učenici će steći nova prijateljstva, družiti se, zabavljati, svirati, pjevati, jesti, piti (besplatno) i uživati u raznim zabavnim aktivnostima.

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]