Sjajan nastup Mostarskog Taekwondo kluba na Otvorenom Kupu BiH u Zenici

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja postizati izvrsne rezultate. U Zenici su Mostarci osvojili 12 medalja od čega čak 7 zlatnih medalja i 5 srebrnih.

U subotu se u Zenici održao Otvoreni Kup BiH za starije uzraste i Zenica Open za mlađe uzraste i početnike.

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja postizati izvrsne rezultate. U Zenici su Mostarci osvojili 12 medalja od čega čak 7 zlatnih medalja i 5 srebrnih. Osvojen je ekipni pehar ali i titula najboljeg natjecatelja. Tako su članovi Cro Stara još jednom pokazali kvalitetu i rezultate sustavnog rada.

Zlato su osvojili: Marko Bošnjak (2 zlata), Martin Rakić, Mateo Barbarić, Iva Marić, Mia Drežnjak, Mia Ivanković.

Srebro: Erik Kralj, Martin Rakić, Mia Drežnjak, Mia Ivanković, Lea Krešić.

Mateo Barbarić je proglašen za najboljeg dječaka na kicku, a osvojen je i ekipni pehar.

„Odlično smo odradili borbe što naši rezultati i pokazuju. Marko Bošnjak je još jednom u nizu osvojio 2 zlata, a podsjetimo i da je treći na Balkanskom prvenstvu. Erik Kralj je član našeg novog podmlatka i na svom prvom natjecanju je odmah osvojio srebro uz odličan nastup. Mateo Barbarić je po običaju pomeo konkurenciju zbog čega je opravdano proglašen najboljim dječakom svog uzrasta. I svi ostali članovi ekipe zaslužuju veliku pohvali za svoj nastup.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Natjecanje u Zenici je okupilo oko 500 natjecatelja. Održalo se u Areni na 6 borilišta s elektronskom opremom Daedo.

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Za članove Cro Stara nema odmora. U njihovom kalendaru je uplanirano još nekoliko turnira u BiH i inozemstvu do kraja prvog dijela natjecateljske sezone. Pored turnira održat će se i polaganje za pojaseve ali i još nekoliko zabavnih aktivnosti za sve članove Taekwondo kluba Cro Star.

Izvor: bljesak.info