SABIRA software platforma – Digitalna transformacija poslovanja

Imate obrt, mikro ili mali biznis i spremate se za digitalnu transformaciju poslovanja? Odlučni ste da katapultirate svoju firmu u digitalno doba? Trebate pomoć? SABIRA je Partner za digitalnu transformaciju, u vašoj poslovnoj priči o uspjehu!

Imate obrt, mikro ili mali biznis i spremate se za digitalnu transformaciju poslovanja? Odlučni ste da katapultirate svoju firmu u digitalno doba? Trebate pomoć? Upoznajte SABIRA: Partner za digitalnu transformaciju, u vašoj poslovnoj priči o uspjehu.

SABIRA je softverska platforma koja mijenja biznis za firme poput vaše, čineći digitalnu transformaciju jednostavnom, intuitivnom i što je najvažnije, besplatnom.

Jednostavna navigacija digitalnim vodama

Obrti, mikro i male firme često se bore sa složenim i skupim ERP sistemima. SABIRA mijenja tu priču iz temelja. Ova softverska platforma nije samo alat, to je pouzdan saveznik za firme sa ograničenim osobljem ili resursima. Zašto se boriti sa komplikovanim alatima kada možete imati jednostavavan i intuitivan sistem bez troškova?

Sveobuhvatno upravljanje poslovanjem

SABIRA osnažuje vaš biznis paketom alata koji su lako dostupni unutar jedne platforme. Od kreiranja artikala (usluge i robe), upravljanja bazom klijenata i dobavljača, kreiranjem faktura, ponuda, automatskih otpremnica, narudžbi do evidencije ugovora, radnih naloga, stalnih sredstava firme i upravljanje zalihama – SABIRA ima sve.

A ako trebate jednostavan sistem za kadrovsku službu – HR (upravljanje evidencijom uposlenika, platama, evidencijom radnog vremena, pozicijama, ocjenjivanjem efektivnosti rada) – SABIRA pokriva i taj segment.

Ono što vam je potrebno dostupno je odmah na startu – Svi izvještaji i bitne informacije poput prihoda, troškova, dugovanja i potraživanja, te rezultata poslovanja su vaša prva stanica nakon ulaska u SABIRA platformu. Napravili smo kompleksne pozadinske kalkulacije kako biste rezultat i stanje poslovanja vidjeli odmah, bez potrebe za dodatnim analizama i pretragama.

Savladajte svoj tok rada s lakoćom

Iskusite besprijekornu učinkovitost SABIRE, gdje svaka operacija traje samo nekoliko sekundi. Da li ste čuli za sistem gdje u par klikova možete kreirati karticu klijenta i poslati je integrisanim email sistemom svom kljentu? DA, SABIRA to radi!.

Rad u okviru platforme je veoma intuitivan i samonavodeći. Ukoliko slučajno i napravite grešku, sistemske poruke će vas odmah obavjestiti o ispravnom postupku.

Iako je SABIRA dizajnirana da bude samointuitivna, razumijemo koliko je važna pomoć u trenucima kada je potrebna. U tu svrhu kreiran je i dinamički korisnički priručnik od 148 stranica, zajedno sa ilustracijama i tekstom. Ne morate čitati svih 148 stranica. Ukoliko imate specifični upit za neki od modula, pogledajte informacije samo za taj modul.

Ako ne možete pronaći odgovor, SABIRA je tu za vas. Njena arhitektura ima integrisanu sistemsku podršku. U par klikova možete kreirati upit kroz platformu. Za njih je to servisni nalog kojem je posvećena posebna pažnja. A pošto ste vi stručnjaci u poslu kojim se bavite, ne samo upiti, nego su i sugestije veoma cijenjene. SABIRA konstantno traži načine za pojednostavljivanjem poslovanja tako da je uzajamni dijalog bonus za sve.

Bez obzira na to jeste li poduzetnik koji poznaje tehnologiju, ili ste novi u digitalnim platformama, SABIRA osigurava nesmetan proces unapređivanja poslovanja.

Profesionalno lice vaše firme

Impresionirajte svoje klijente integrisanim sistemom za izradu profesionalnih PDF dokumenata. Fakture, ponude, radni nalozi, narudžbe, otpremnice, plate, evidencije radnog vremena… Bez obzira na vaše poslovne potrebe, SABIRA ih pretvara u elegantne, profesionalne dokumente samo jednim klikom. Drugim klikom ih šaljete integrisanim email sistemom svojim klijentima, ili uposlenicima unutar firme.

Pokažite svoju profesionalnost bez muke.

Ostanite povezani bilo gdje, bilo kada

SABIRA arhitektura temeljena je na Cloud tehnologijama i osigurava da je vaše poslovanje uvijek nadohvat ruke. Bilo da ste u firmi, kod kuće ili na putu, pristupite svojim podacima i upravljajte svojim poslovanjem s lakoćom. Integrisani email sistem omogućuje vam da bez napora šaljete važne dokumente direktno s platforme svojim klijentima, štedeći vrijeme i povećavajući profesionalizam.

Jedan klik na link odvest će vas na softversku platformu SABIRA.

Izvor: lonac.pro